Home/Diensten/Glasweefsel/Aanbrengen glasweefselbehang

Aanbrengen glasweefselbehang

Heeft u hulp nodig bij het aanbrengen glasweefselbehang? Mol & Vendeloo is uw partner! Wij zijn niet voor niets de behangspecialist van de Drechtsteden. Niet alleen in Dordrecht en omgeving, maar ook daarbuiten komen wij met veel passie voor ons vak bij u langs om glasweefselbehang aan te brengen. Zo rijden we heel Nederland door en gaan we aan de slag. We doen dit bij o.a. organisaties, ziekenhuizen, hotels, maar ook bij u thuis. Neem gerust eens een kijkje op onze projectpagina.

Benieuwd naar hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Aanbrengen glasweefselbehang | Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

Wij ontzorgen u van A tot Z! U kunt er kiezen om het zelf te doen, maar vaak is het toch wat fijner om het aan de echte behangprofessionals over te laten. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi behangetje op de muur zonder zichtbare naden. Voorafgaand aan het behangwerk, zorgen we ervoor dat uw wensen en eisen in kaart zijn gebracht. In het oriënterend gesprek helpen onze medewerkers u bij de keuze van de juiste behangsoort. Mocht u voor glasweefselbehang kiezen, dan kiest u voor een sterk behangetje waarbij glasvezels het behang steviger maken. Het voordeel van dit type behang is de sterkte van het materiaal.

Wanneer we het hebben over ontzorgen ‘van A tot Z’ betekent dit dat we alles voor u regelen. Van het gladschuren van de muren, het naadloos aanbrengen van de stroken behang tot aan de perfecte afwerking aan toe.

Aanbrengen glasweefselbehang
Aanbrengen glasweefselbehang

Over Mol & Vendeloo

Bij ons kunt u naast glasweefsel ook terecht voor Renovlies, Glasvlies en Posterprints XL. In onze showroom hebben wij behangboeken met vele keuzes van deze behangsoorten voor u beschikbaar. Dankzij onze ervaren vakmensen die wij in dienst hebben, kunnen we uw project naar volle tevredenheid voltooien. Vertrouw op de goede service van Mol & Vendeloo!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over het Aanbrengen glasweefselbehang? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 078 6171743. Graag tot ziens!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
aanbrengen glasweefselbehang

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75