Home/Diensten/Glasweefsel/Glasvezelbehang laten aanbrengen

Glasvezelbehang laten aanbrengen

Glasvezelbehang laten aanbrengen? Mol & Vendeloo gaan voor u aan de slag! Bij ons is niets te gek, als een van de grootste behangersbedrijven in Nederland doen wij al het mogelijke om aan uw wensen te voldoen. U kunt ons kiezen als de ideale partij voor professioneel behangwerk, ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief. Onze medewerkers denken graag met u mee en geven altijd passend advies op maat. De jarenlange ervaring zorgt ervoor, dat wij echt vakmanschap afleveren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte op!

Glasvezelbehang laten aanbrengen | Mol & Vendeloo is uw partner!

Onze behangers gaan geen behang klus uit de weg! Zo hebben wij maar liefst 35 enthousiaste vakmensen in dienst die met liefde en plezier bij u komen behangen. Goed om te weten is dat wij alles van A tot Z kunnen verzorgen. Wij schuren de muren glad alvorens het behangwerk en na afloop zorgen we voor een perfecte afwerking van de wanden.

Glasvezelbehang laten aanbrengen
Glasvezelbehang laten aanbrengen

Ons assortiment

In ons assortiment kunt u terecht voor renovlies, glasweefsel, gladvlies en Poster Prints XL. Zo is er voor iedereen wat wils. Behang is beschikbaar in moderne prints, dynamische vlakken of een natuurlijke structuur. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor vloerbedekking en raambekleding. Kom bij ons langs in de showroom voor meer informatie over onze producten. Wij helpen u graag bij de keuze van uw behang, vloerbedekking of raamkleding.  Tevens bedenken wij een totaalconcept of interieuroplossing voor uw woning of bedrijfspand. Maak een afspraak in onze showroom via het contactformulier.

Meer informatie

Heeft u vragen over glasvezelbehang laten aanbrengen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag met uw vragen. Liever bellen dat kan ook via 078 6171743. Maak een afspraak en kom langs!

Graat tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasvezelbehang laten aanbrengen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75