Home/Diensten/Glasweefsel/Glasvlies behangen

Glasvlies behangen

Glasvlies behangen? Dit laat u natuurlijk doen door ervaren behangers! Zo krijgt u altijd het mooiste resultaat. Bij Mol & Vendeloo kunnen we dit voor u realiseren. Als één van de grootste behangersbedrijven werken wij met zo’n 35 werknemers door heel Nederland. Bij ons staat professioneel behangwerk tegen een aantrekkelijke prijs voorop. Ook helpen wij u graag door advies te geven over het gebruik van de juiste type behang.

Wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Glasvlies behangen| Mol & Vendeloo is uw partner!

Bij Mol & Vendeloo bieden wij u graag een totaalconcept aan wanneer het gaat om het behangen van uw muren met gladvliesbehang. Allereerst zullen wij de muren en/of plafonds machinaal gladschuren, waarna het gewenste gladvlies behang aangebracht kan worden. Goed om te weten is dat we een ruime keuze aan glasvliesbehang hebben in verschillende diktes. Wanneer uw wanden behangen zijn zullen we de wanden lijmen, de naden afkitten en een speciale coat aanbrengen.

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor vloerbedekking en raambekleding? Ook bedenken wij een totaalconcept of interieuroplossing voor uw pand of woning! Daarbij verzorgen we alles van A tot Z. Naast Glasvlies kunt u bij ons ook terecht voor Renovlies, Glasweefsel, Gladvlies en Print XL behang.

Glasvlies behangen
Glasvlies behangen

Waarom voor kiest u voor Glasvlies behang?

Glasvlies is sterk en stootvast behang dat perfect kan worden gebruikt als een egaliserende beschermlaag op uw muren. Zo kunnen kleine scheurtjes en barsten die in de muur zijn ontstaan worden weggewerkt. De gladde structuur zorgt ervoor dat de muur egaal en goed overschilderbaar is. U kunt glasvlies uitstekend toepassen als alternatief voor stucwerk.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over glasvlies behangen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze naar het juiste soort behang. Tevens kunt u ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom op afspraak. Wij heten u maandag t/m vrijdag van harte welkom!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasvlies behangen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75