Home/Diensten/Glasweefsel/Glasvliesbehang aanbrengen

Glasvliesbehang aanbrengen

Iemand nodig voor glasvliesbehang aanbrengen? Bij behangspecialist Mol & Vendeloo bent u aan het juiste adres! Wij brengen glasvliesbehang graag mooi & strak voor u aan op de wanden in uw woning of bedrijfspand. Dit doen we altijd met liefde en passie voor ons vak! In ons assortiment hebben we een uitgebreide keuze aan behangsoorten waaronder Renovlies, Glasweefsel en Posterprints XL behang.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Hoe kun je glasvliesbehang aanbrengen?

Het zelf aanbrengen van glasvliesbehang kan een hele klus zijn, zeker wanneer het de eerste keer is. Volg de stappen hieronder of laat het door een ervaren behanger van Mol & Vendeloo doen. Zo bent u altijd verzekerd van een prachtig resultaat.

  1. Allereerst is het belangrijk om de wanden goed schoon te maken en te schuren. Het is belangrijk dat er geen oude behangresten op de muur zitten. Is dit wel het geval dan zal uw behang niet mooi strak op de muur aansluiten.
  2. Is uw muur volledig schoon? Dan kunt u beginnen met het op maat snijden van de stroken behang. Let op! Maak de stroken altijd iets langer dan uw muur hoog is. U kunt later altijd een stukje wegsnijden maar zo heeft u in ieder geval stroken die lang genoeg zijn.
  3. Breng glasvezellijm op de muur aan en plakken maar!
  4. Druk de stroken stevig tegen de muur en ga er met een roller overheen. Als u de volgende strook aanbrengt is het goed om te kijken naar een patroon. Overlap de stroken indien nodig. Hierdoor behaalt u vaak het meest naadloze resultaat.

Ziet u het zelf toch niet zitten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Glasvliesbehang aanbrengen
Glasvliesbehang aanbrengen

Ons assortiment

Zoals al eerder benoemd kun u bij ons terecht voor Renovlies, Glasweefsel en Posterprints XL behang. Voorafgaand aan het behangwerken nemen we graag uw wensen door. Of nu een kleurrijke, minimalistische of klassieke behangsoort de voorkeur heeft, Mol & Vendeloo helpt u bij de juiste keuze! Wij meerdere verschillende behangboeken voor u beschikbaar in onze showroom.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over Gladvliesbehang aanbrengen? Of wilt u een prijs op vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 078 6171743! Graag tot ziens!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasvliesbehang aanbrengen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75