Home/Diensten/Glasweefsel/Glasvliesbehang aanbrengen

Glasvliesbehang aanbrengen

Iemand nodig voor glasvliesbehang aanbrengen? Bij behangspecialist Mol & Vendeloo bent u aan het juiste adres! Wij brengen glasvliesbehang graag mooi & strak voor u aan op de wanden in uw woning of bedrijfspand. Dit doen we altijd met liefde en passie voor ons vak! In ons assortiment hebben we een uitgebreide keuze aan behangsoorten waaronder RenovliesGlasweefsel en Posterprints XL behang.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Hoe kun je glasvliesbehang aanbrengen?

Het zelf aanbrengen van glasvliesbehang kan een hele klus zijn, zeker wanneer het de eerste keer is. Volg de stappen hieronder of laat het door een ervaren behanger van Mol & Vendeloo doen. Zo bent u altijd verzekerd van een prachtig resultaat.

  • Allereerst is het belangrijk om de wanden goed schoon te maken en te schuren. Het is belangrijk dat er geen oude behangresten op de muur zitten. Is dit wel het geval dan zal uw behang niet mooi strak op de muur aansluiten.
  • Is uw muur volledig schoon? Dan kunt u beginnen met het op maat snijden van de stroken behang. Let op! Maak de stroken altijd iets langer dan uw muur hoog is. U kunt later altijd een stukje wegsnijden maar zo heeft u in ieder geval stroken die lang genoeg zijn.
  • Breng glasvezellijm op de muur aan en plakken maar!
  • Druk de stroken stevig tegen de muur en ga er met een roller overheen. Als u de volgende strook aanbrengt is het goed om te kijken naar een patroon. Overlap de stroken indien nodig. Hierdoor behaalt u vaak het meest naadloze resultaat.

Zo ziet u maar, glavlies behangen is een eitje! Ziet u het zelf toch niet zitten en wilt u het glasvliesbehang laten aanbrengen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Glasvliesbehang aanbrengen
Glasvliesbehang aanbrengen

Glasvliesbehang voor nieuwbouw

Bezig met de oplevering van nieuwbouw woningen of bedrijfspanden? Laat Mol & Vendeloo een glasvliesbehang aanbrengen op de wanden. Wij doen dit vakkundig, snel en tegen een aantrekkelijk tarief. Deze strakke en gladde behangsoort zorgt voor een ijzersterke bescherming van de muur. Wanneer u met ons in zee gaat, zorgen wij voor een oplossing van A tot Z. Zo schuren wij de muren glad voor het aanbrengen van het glasvliesbehang en werken we de wanden uitstekend af. Zo heeft u altijd profijt van de expertise van Mol & Vendeloo.

Naast behangen bij nieuwbouwprojecten kunnen we ook ziekenhuizen, hotels, winkels, kantoorpanden en bestaande woningen behangen met glasvliesbehang. Tevens hebben wij ook renovlies behang, glasweefsel behang en poster prints XL in ons assortiment. Onze XL poster prints kunnen een ruimte opbreken en laten spreken.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over glasvliesbehang aanbrengen? Of wilt u een prijs op vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 078 6171743! Graag tot ziens!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasvliesbehang aanbrengen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75