Home/Diensten/Glasweefsel/Glasvliesbehang nieuwbouw

Glasvliesbehang nieuwbouw

Glasvliesbehang nieuwbouw nodig? Mol & Vendeloo is uw partner bij uitstek wanneer het aankomt op het aanbrengen van behang bij nieuwbouwprojecten. Als een van de grootste behangbedrijven van Nederland werken wij met meer dan 35 vakkundige behangers door het hele land. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij vele klanten blij hebben mogen maken. Zo richten wij ons altijd op het naadloos aanbrengen van onze producten. Tevens ontwikkelen we totaalconcepten en interieuroplossingen voor bedrijfspanden en woningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Mol & Vendeloo? Neem dan contact met ons op!

Glasvliesbehang nieuwbouw | Mol & Vendeloo is uw partner!

Bezig met de oplevering van nieuwbouw woningen of bedrijfspanden? Laat Mol & Vendeloo een glasvliesbehang aanbrengen op de wanden. Wij doen dit vakkundig, snel en tegen een aantrekkelijk tarief. Deze strakke en gladde behangsoort zorgt voor een ijzersterke bescherming van de muur. Wanneer u met ons in zee gaat, zorgen wij voor een oplossing van A tot Z. Zo schuren wij de muren glad voor het aanbrengen van het glasvliesbehang en werken we de wanden uitstekend af. Zo heeft u altijd profijt van de expertise van Mol & Vendeloo.

Naast behangen bij nieuwbouwprojecten kunnen we ook ziekenhuizen, hotels, winkels, kantoorpanden en bestaande woningen behangen met glasvliesbehang. Tevens hebben wij ook renovlies behang, glasweefsel behang en poster prints XL in ons assortiment. Onze XL poster prints kunnen een ruimte opbreken en laten spreken.

Glasvliesbehang nieuwbouw
Glasvliesbehang nieuwbouw

Meer informatie | Glasvliesbehang nieuwbouw

Heeft u vragen over het aanbrengen van glasvliesbehang bij nieuwbouw woningen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Liever telefonisch contact? Bel naar 078 6171743. Onze medewerkers doen er alles aan om u te helpen bij uw vragen. Ook kunt u een afspraak maken om langs te komen in onze showroom.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasvliesbehang nieuwbouw

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75