Home/Diensten/Glasweefsel/Glasvliesbehanger

Glasvliesbehanger

Bent u op zoek naar een glasvliesbehanger? Mol & Vendeloo staat voor u klaar! Als een van de grootste behangbedrijven van Nederland helpen we u graag bij uw behangwerk. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u ervan verzekeren dat dit altijd vakkundig gedaan wordt. Van het gladschuren van de wanden tot aan de afwerking aan toe. Wij zetten ons altijd 100% in voor iedere klus. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Glasvliesbehanger | Mol & Vendeloo is uw partner!

Onze behangers gaan met liefde en plezier voor u aan het werk om uw glasvlies behang op de muur aan te brengen. Glasvlies behang zorgt voor een egaliserend beschermlaag op uw muren. Zo worden kleine scheuren en barsten in de muur netjes weggewerkt. Het behang is dun, maar zorgt voor een gladde structuur. Tevens is het behang overschilderbaar.

In ons assortiment hebben we naast glasvlies behang verschillende soorten behang waaronder renovlies, glasweefsel en de leuke fotoprints XL. Wij helpen u graag bij het selecteren van het juiste behang en bieden u graag advies op maat!

Glasvliesbehanger
Glasvliesbehanger

Over Mol & Vendeloo

Mol & Vendeloo biedt ten alle tijden hoogwaardig behang aan tegen een aantrekkelijk tarief. Als partij voor uw behangwerk kunt u ook bij ons terecht voor het leggen van vloerbedekking zoals Vescom vinyl, BN-vinyl en glasweefsel. Eventuele raambekleding kunnen wij ook voor u realiseren. Wij doen dit voornamelijk in ziekenhuizen en kantoren aanbrengen, maar we komen met alle gemak ook bij u thuis.

Neem contact op

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze glasvliesbehanger? Of wilt u graag advies? Neem dan contact op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze van uw behangsoort. In onze showroom in Dordrecht kunt u op afspraak langskomen om een kijkje te nemen naar al onze type behangsoorten. Graag tot snel!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasvliesbehanger

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75