Home/Diensten/Glasweefsel/Glasweefsel behangen

Glasweefsel behangen

Glasweefsel behangen? Dit laat u natuurlijk doen door Mol & Vendeloo! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van behangwerk kunnen we u adviseren en helpen het maken van de juiste keuze. Het type glasweefsel behang wordt veelvuldig gebruikt door zorginstellingen, scholen of toegepast in gemeentelijke ruimtes. Dit komt doordat glasweefsel erg stevig behang is. Benieuwd of dit de geschikte behangsoort voor u is? Vraag om advies!

Neem contact met ons op voor meer informatie of kom op afspraak langs in de showroom!

Glasweefsel behangen | Mol & Vendeloo is uw partner!

Kiest u ervoor om uw wanden met glasweefsel behang te laten behangen? Dan biedt het een aantal voordelen. Zo bedekt het niet alleen scheuren en oneffenheden in de muur, maar het is ook nog eens bestand tegen vlekken zoals alcohol en vocht. Ideaal toch? Zo kan het ook in de badkamer en/of het toilet. Niet te vergeten dat het net als renovlies moeilijk ontvlambaar is. Dit is dus perfect voor panden waarbij brandvertragende materialen worden gebruikt. Glasweefsel gaat ook nog eens lang mee waardoor het een duurzame keuze is.

Glasweefsel behangen
Glasweefsel behangen

Mol & Vendeloo helpt u van A tot Z!

Bij ons kunt u gebruik maken van ons totaalconcept behangen. Hierbij schuren we de muren machinaal of eventueel handmatig glad om deze gereed te maken voor het aanbrengen van het glasweefsel behang. Vervolgens zullen we Het gewenste glasweefsel type aanbrengen en de muur netjes afwerken. Het is goed om te weten dat wij beschikken over een groot aanbod aan behangsoorten van verschillende diktes, kleuren en motieven. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom!

Neem contact op

Vragen over glasweefsel behangen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag. Wanneer u in onze showroom langskomt kunnen we u passend advies op maat geven. U bent van maandag tot vrijdag welkom op afspraak! Tot snel!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasweefsel behangen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75