Home/Diensten/Glasweefsel/Glasweefselbehang kopen

Glasweefselbehang kopen

Wilt u graag glasweefselbehang kopen? Mol & Vendeloo heeft een ruim aanbod aan behangsoorten in verschillende kleuren, motieven en diktes. Zo beschikken wij naast glasweefselbehang over Renvoliesgladvlies en poster XL-behang. Als een van de grootste behangbedrijven in Nederland kunnen we uw wanden mooi glad en strak behangen. Hierbij werken wij altijd met ervaren behangers voor het beste resultaat. Benieuwd naar hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Mol & Vendeloo is uw partner!

Glasweefselbehang is een erg sterk behang. Dit type behang bestaat uit fijne (geruite) glasvezels of fijn en zeer sterk gaas. Het is dan ook een veelgebruikte behangsoort voor in ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen en gemeentelijke ruimtes. Het leent zich perfect voor het verbergen van scheuren en oneffenheden op de muur. Het is ook gemakkelijk schoon te maken. Zo kunnen vlekken zoals alcohol en vocht niet in het behang trekken. Ideaal voor in de badkamer of het toilet. Niet te vergeten werkt glasweefselbehang brandvertragend. Kortom: de perfecte behangkeuze!

Glasweefselbehang kopen
Glasweefselbehang kopen

Glasweefselbehang laten aanbrengen

Glasweefsel behang is een relatief nieuwe behangsoort. De structuur van het behang bestaat uit fijne (geruite) glasvezels of fijn en zeer sterk gaas. De structuur is dus zichtbaar. Deskundige schilders en behangers raden dit type behang veel aan. Dat komt niet alleen omdat het makkelijk in gebruik is, maar ook omdat het erg strak tegen de muur aanzit. Daarnaast is het ideaal voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer, toilet of keuken.

Als u gebruik maakt van onze dienstverlening, zorgen wij er voor dat alles van A tot Z geregeld wordt. Dat houdt in dat we niet alleen het behangwerk doen, maar ook zorgen dat de oppervlakten klaargemaakt worden voor het behang, en achteraf werken we alle naden en randjes netjes weg. Zo zorgen we er voor dat u zo min mogelijk hinder ondervind aan de werkzaamheden en dat u hier zo lang mogelijk profijt van heeft! Bent u benieuwd naar de kosten van het laten aanbrengen van glasweefsel behang? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

Heeft u vragen over glasweefselbehang kopen? Stel ze gerust via ons contactformulier of bel naar 078 6171743. Ook heten wij u van harte welkom in onze showroom in Dordrecht, op afspraak. Mol & Vendeloo: altijd passend advies op maat.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasweefselbehang kopen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75