Home/Diensten/Glasweefsel/Glasweefselbehang kopen

Glasweefselbehang kopen

Wilt u graag glasweefselbehang kopen? Mol & Vendeloo heeft een ruim aanbod aan behangsoorten in verschillende kleuren, motieven en diktes. Zo beschikken wij naast glasweefselbehang over Renvolies, gladvlies en poster XL-behang. Als een van de grootste behangbedrijven in Nederland kunnen we uw wanden mooi glad en strak behangen. Hierbij werken wij altijd met ervaren behangers voor het beste resultaat. Benieuwd naar hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Glasweefselbehang kopen | Mol & Vendeloo is uw partner!

Glasweefselbehang is een erg sterk behang. Dit type behang bestaat uit fijne (geruite) glasvezels of fijn en zeer sterk gaas. Het is dan ook een veelgebruikte behangsoort voor in ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen en gemeentelijke ruimtes. Het leent zich perfect voor het verbergen van scheuren en oneffenheden op de muur. Het is ook gemakkelijk schoon te maken. Zo kunnen vlekken zoals alcohol en vocht niet in het behang trekken. Ideaal voor in de badkamer of het toilet. Niet te vergeten werkt glasweefselbehang brandvertragend. Kortom: de perfecte behangkeuze!

Glasweefselbehang kopen
Glasweefselbehang kopen

Over Mol & Vendeloo

Mol & Vendeloo heeft al jarenlang ervaring en dat is te merken. Samen met onze vakkundige behangers werken we door heel Nederland om uw organisatie of instelling van het beste kwaliteitsbehang te voorzien. Dit alles doen wij volledig op maat. Hierbij kunt u denken aan het gladschuren van de muren tot aan het juiste behang aanbrengen. Uiteraard worden uw muren na afloop nog netjes afgewerkt. Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardig behang tegen een aantrekkelijk tarief. Heeft u advies nodig? Geen probleem! Wij helpen u graag verder. U kunt gerust langskomen in onze showroom om met ons in gesprek te gaan!

Contact

Heeft u vragen over Glasweefselbehang kopen? Stel ze gerust via ons contactformulier of bel naar 078 6171743. Ook heten wij u van harte welkom in onze showroom in Dordrecht, op afspraak. Mol & Vendeloo: altijd passend advies op maat.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasweefselbehang kopen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75