Home/Diensten/Glasweefsel/Glasweefselbehang laten aanbrengen

Glasweefselbehang laten aanbrengen

Wilt u graag glasweefselbehang laten aanbrengen? Dan bent u bij Mol en Vendeloo uit Dordrecht aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel behangbedrijf en helpen u graag met het behangen van uw bedrijfspand, hotel, horecagelegenheid of andere instelling. Mol & Vendeloo is in Nederland een van de grootste behangersbedrijven. Wij werken met zo’n 35 werknemers door heel Nederland. Wij zijn de ideale partij voor professioneel behangwerk, tegen een aantrekkelijk tarief! Mol & Vendeloo: altijd passend advies op maat.

Heeft u vragen? Geef het gerust aan ons door. Neem contact op en we helpen u verder!

Glasweefselbehang laten aanbrengen | Mol en Vendeloo is uw partner

Glasweefsel behang is een relatief nieuwe behangsoort. De structuur van het behang bestaat uit fijne (geruite) glasvezels of fijn en zeer sterk gaas. De structuur is dus zichtbaar. Deskundige schilders en behangers raden dit type behang veel aan. Dat komt niet alleen omdat het makkelijk in gebruik is, maar ook omdat het erg strak tegen de muur aanzit. Daarnaast is het ideaal voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer, toilet of keuken.

Als u gebruik maakt van onze dienstverlening, zorgen wij er voor dat alles van A tot Z geregeld wordt. Dat houdt in dat we niet alleen het behangwerk doen, maar ook zorgen dat de oppervlakten klaargemaakt worden voor het behang, en achteraf werken we alle naden en randjes netjes weg. Zo zorgen we er voor dat u zo min mogelijk hinder ondervind aan de werkzaamheden en dat u hier zo lang mogelijk profijt van heeft!

Glasweefselbehang laten aanbrengen
Glasweefselbehang laten aanbrengen

Neem contact op of vraag een offerte aan!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en zorgen er voor dat alle wensen en eisen duidelijk in kaart worden gebracht. Neem contact of vraag direct een offerte aan!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasweefselbehang laten aanbrengen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75