Home/Diensten/Glasweefsel/Glasweefselbehang laten doen

Glasweefselbehang laten doen

Wilt u glasweefselbehang laten doen door een professioneel bedrijf voor bijvoorbeeld uw hotel, horecagelegenheid of andere instelling? Dan is Mol en Vendeloo uw ideale partner! Bij ons ontvangt u te allen tijde hoogwaardig behang tegen een aantrekkelijk tarief. We letten niet op de aantal oppervlakten, en zetten ons voor iedere klus 100% in. Met vele jaren ervaring, talloze projecten en tientallen klanten, zetten wij ons iedere dag in voor uw behangproject. Daarbij ontvangt u altijd passend advies over de juiste behangsoort!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u verder. Ook kunt u direct een offerte aanvragen!

Glasweefselbehang laten doen
Glasweefselbehang laten doen

Glasweefselbehang laten doen | Mol en Vendeloo staat voor u klaar!

Glasweefsel behang is een relatief nieuwe behangsoort. De structuur van het behang bestaat uit fijne (geruite) glasvezels of fijn en zeer sterk gaas. De structuur is dus zichtbaar. Deskundige schilders en behangers raden dit type behang veel aan. Dat komt niet alleen omdat het makkelijk in gebruik is, maar ook omdat het erg strak tegen de muur aanzit. Daarnaast is het ideaal voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer, toilet of keuken.

Als u kiest voor de diensten van Mol en Vendeloo, dan ontzorgen wij u van A tot Z. Dat houdt in dat we niet alleen het behangwerk vakkundig uitvoeren, maar er ook voor zorgen dat de muren de juiste behandeling hebben gekregen voordat we aan het werk beginnen en achteraf zorgen we er voor dat alle randjes en lijntjes netjes zijn weggewerkt. Zo heeft u zo lang mogelijk profijt van onze werkzaamheden!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Neem gerust contact op en we helpen u zo snel mogelijk verder. Ook kunt u al direct online een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent. Tot ziens bij Mol en Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Glasweefselbehang laten doen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75