Afbeelding behang

Wilt u graag een eigen afbeelding behang? Dan bent u aan het juiste adres bij Mol & Vendeloo! Al jarenlang zijn wij één van de grootste behangersbedrijven van Nederland met onze 35 behangers. Onze behangers beschikken over de juiste kennis en ervaringen, waardoor zij het behang nauwkeurig bij u kunnen aanbrengen. Wij behanger niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijven of instanties, zoals ziekenhuizen, scholen of aannemers kunnen bij ons terecht. Wij weten wat netjes afwerken is en daarmee weten wij u van A tot Z te ontzorgen.

Mocht u voorbeelden willen zien van projecten die u al zijn voorgegaan, neem dan contact met ons op.

Afbeelding behang | Laat uw behang plaatsen door Mol & Vendeloo

Wilt u uitermate genieten van uw mooiste vakantiefoto, familie foto of van de foto met uw huisdier? Laat dan deze afbeelding bedrukken op behang! Creëer een unieke beleving in uw woonkamer, slaapkamer of keuken door een speciale afbeelding te gebruiken. Om het behang zo mooi mogelijk af te werken wordt er op het laatst nog een laagje latex verf overheen geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de randen netjes worden afgewerkt en dat er een glanslaagje overheen komt. Hiermee creëer je een strak en net resultaat.

Afbeelding behang
Afbeelding behang

Gladvlies behang

Gladvlies behang lijkt erg op glasvezel behang. Het is beide gemaakt van stevig materiaal. Het enige verschil zit hem in het motief. Glasvezel behang staat bekend om zijn motieven. Hier wordt hij ook vaak om gekozen. Gladvlies behang is juist het tegenoverstelde. Het is een sterk strak behang, wat volledig glad is.

Neem contact op

Als u meer wilt weten over de optie afbeelding behang, dan kunt u altijd contact opnemen. Ook als u meer wilt weten over het verschil en effect van de verschillende behangen, kunt u gerust een keer langskomen of bellen. Wij hopen u snel te zien bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Afbeelding behang

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75