Behang afbeelding

Zoekt u naar de mogelijkheid voor behang afbeelding? Dan bent u aan het juiste adres bij Mol & Vendeloo! Ons bedrijf is namelijk al jarenlang gespecialiseerd in het laten bedrukken van behang met een eigen ontwerp. Niks is bij ons te gek. U kunt er zelf voor kiezen om bijvoorbeeld een familiefoto, landschapsfoto of een foto van uw huisdier op het behang te laten bedrukken. Met onze 35 werknemers, kunnen wij u vertellen dat wij één van de grootste behangersbedrijven van Nederland zijn. Wij zorgen er altijd voor dat u hoogwaardig behang ontvangt die kwalitatief lang mee gaat.

Mocht u meer willen weten over welke diensten u door ons kunt laten doen, dan kunt u deze hier bekijken.

Behang afbeelding | Laat uw woning behangen door Mol & Vendeloo

Creëer een unieke omgeving en laat uw mooiste foto plaatsen op de muur! Je ziet het steeds vaker voorkomen. Mooie foto’s die worden afgebeeld in de keuken of woonkamer. Ze zorgen voor een unieke, liefdevolle uitstraling. Vooral als het een mooi familieportret is. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om een mooie zelf geschoten natuurfoto te laten afbeelden of een foto van uw favoriete huisdier. Als wij het behang op uw muur hebben aangebracht, dan wordt deze altijd afgewerkt met een latex laag. Deze zorgt ervoor dat het behang er mooi afgewerkt eruit komt te zien en dat het een mooi glanslaagje krijgt.

Behang afbeelding
Behang afbeelding

Laat sterk behang aanbrengen

Een van de sterkere behangsoorten is het glasweefsel behang. Hierbij is de structuur zichtbaar en bestaat uit fijn geruite glasweefsel of een zeer sterk gaas. Het behang wordt sterk aangeraden, doordat het goed tegen vochtige ruimtes kan.

Contact

Wilt u meer weten over de optie behang afbeelding? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang afbeelding

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75