Behang fotoprint

Wilt u behang fotoprint en bent u op zoek naar een bedrijf dat u hiermee kan helpen? Ons bedrijf Mol & vendeloo staat voor u klaar! Wij helpen u graag met het bedrukken van uw gewilde foto op het behang. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en kennis. Hiermee kunnen wij u verzekeren dat het behang altijd wordt bevestigd op de juiste manier. Niet alleen ons behang zal aantrekkelijk zijn, maar ook onze tarieven. Zo zorgen wij ervoor dat wij het behang voor de laagste prijs aan u kunnen aanbieden. Naast dat wij in woningen behangen, kunnen wij ook verschillende projecten voor u uitvoeren.

Wilt u zien welke projecten wij al voorzien hebben? Bekijk ze dan hier.

Behang fotoprint | Kom langs bij Mol & Vendeloo

Mocht u een foto op uw behang willen laten bedrukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat de foto wordt bedrukt met een waanzinnige scherpte. Hiermee zal u een unieke beleving creëren voor uw woning of bedrijf. Naast uw eigen foto’s kunt u er ook voor kiezen om landschappen, portretten of andere motieven te laten bedrukken. Zo creëert u een geheel eigen stijl! Nadat het gewenste behang is aangebracht wordt er eventueel nog een coating overheen geverfd. Deze zorgt ervoor dat het lang mooi blijft.

Behang fotoprint
Behang fotoprint

Renovlies

Als het nodig is om uw huis te stuken, maar u dit liever niet wilt, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor renovlies behang. Dit behang zorgt voor dezelfde uitstraling als dat u met een gestuukte muur krijgt. Het oogt strak en modern en u kunt het verven als u het een kleur wilt geven. Nadat het behang is aangebracht wordt er een latex laag overheen geverfd. Hiermee worden de naden van het behang onzichtbaar.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang fotoprint

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75