Behang met afbeelding

Wilt u graag behang met afbeelding op uw muur? Laat dit dan doen door Mol & Vendeloo! Bij ons is het mogelijk om bijna elke afbeelding op uw behang te laten bedrukken. Of het nou een foto is van uzelf of een afbeelding van een natuurlandschap, het kan allemaal! Mol & Vendeloo is gevestigd in Dordrecht. Het pand is gemakkelijk te bereiken vanuit andere steden. Mocht u dus een keer langs willen komen in onze showroom, dan kan dat! Naast dat wij woningen behangen, kunt u ook bij ons terecht voor grotere projecten.

Mocht u wat projecten van ons willen zien, dan kunt u deze hier bekijken.

Behang met afbeelding | Mol & Vendeloo staat voor u klaar

Als u uw behang met afbeelding bij ons laat bedrukken, dan zorgen wij ervoor dat deze wordt gemaakt van uitstekende kwaliteit. Ook zorgen wij ervoor dat de afbeelding er haarscherp uit blijft zien. Onze medewerkers zitten al jarenlang in het vak en hebben veel ervaring en kennis opgedaan. Hierdoor kunnen wij u ervan verzekeren dat het behang op de juiste manier wordt aangebracht. Om u niet te storen tijdens ons werk, proberen wij zo effectief mogelijk te werk te gaan. Het voordeel van het kiezen van een behang met print, is dat u een unieke omgeving creëert. Als u een eigen afbeelding kiest, beschikt u over een originele muur. Nadat het behang is aangebracht, zorgen onze medewerkers ervoor dat de muur verder mooi wordt afgewerkt. Dit kan door middel van het afkitten van de randen en het verven van een coatlaagje.

Behang met afbeelding
Behang met afbeelding

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw behang met afbeelding kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op. Tot snel bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang met afbeelding

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75