Behang met eigen foto

Bent u van plan om behang met eigen foto te plaatsen in uw woning of bedrijf? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Mol & Vendeloo! Bij ons kunt u namelijk terecht voor het laten plaatsen van eigen ontworpen behang. Met 35 vakkundige behanger zijn wij één van de grootste behangersbedrijven van Nederland. Doordat wij al jarenlang kennis en ervaring hebben opgedaan, hebben wij al veel verschillende projecten kunnen bijstaan. Niet alleen particulieren klanten kunnen bij ons terecht, maar ook instanties, zoals ziekenhuizen, aannemers, woningcorporaties, organisaties en instellingen.

Wilt u weten of wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Behang met eigen foto | Mol & Vendeloo

Hoe uniek is dat! Een mooi zelfportret, familie foto of favoriete huisdier als behang op de muur? Bij ons is het mogelijk om behang geheel zelf te ontwerpen. U kunt hierbij kiezen voor een foto, maar bijvoorbeeld ook voor een uniek patroon. Als u ervoor kiest om door ons het behang te laten plaatsen, weet u zeker dat het goed gebeurd. Wij ontzorgen u namelijk van A tot Z en gaan pas weg als u tevreden bent met resultaat. Om alles mooi aftewerken en tot één geheel naar voren te laten komen, plaatsen wij over het behang een latex laag. Hierdoor ontstaat er een mooi strak geheel en wordt alles netjes afgewerkt.

Behang met eigen foto
Behang met eigen foto

Renovlies behang

Wist u dat wij een goed alternatief bieden voor stuken? Onze medewerkers komen graag renovlies behang aanbrengen bij uw woning. Het renovlies behang bestaat uit papier dat is gemaakt van sterk geweven vezels. Het is zelfs zo sterk, dat het plafon ermee geweven kan worden. Je ziet renovlies behang ook steeds vaker terugkomen bij nieuwbouwwoningen en projecten. Ook na het behangen van dit behang, wordt er afgewerkt met een laag latex.

Wilt u meer weten over behang met eigen foto? Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang met eigen foto

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75