Behang met fotoprint

Bent u op zoek naar behang met fotoprint? Neem dan eens een kijkje op de website van Mol & Vendeloo of kom langs in onze showroom! Met onze 35 vakkundige behangers zijn wij actief door heel Nederland. Met onze ervaring en kennis brengen wij het gewenste behang op de juiste manier aan. Naast het plaatsen van behang kunnen wij er ook voor zorgen dat uw muren weer glad en strak eruit komen te zien. Wij zetten ons voor elke klus 100% in en leveren de mooiste projecten.

Wilt u zien welke projecten wij al allemaal uitgevoerd hebben? Bekijk ze dan hier op onze projecten pagina.

Behang met fotoprint | Kom naar Mol & Vendeloo!

Wij helpen u graag met het laten bedrukken van behang met uw eigen foto’s. Onze machines bedrukken het behang met hoge kwaliteit. Hierdoor blijven de foto’s goed zichtbaar en worden ze niet wazig of korrelig. Natuurlijk is het ook mogelijk om naast foto’s andere motieven te laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld zijn landschappen, portretten, natuurfoto’s etc. Het voordeel van het gebruiken van fotobehang is dat het een unieke beleving creëert in een woning of bedrijf.

Behang met fotoprint
Behang met fotoprint

Geen stucwerk, maar renovlies

Als u uw woning of bedrijf niet wilt laten stuken, dan kunt u bij ons ook terecht om het pand te laten behangen met renovlies. Dit is een strak en modern behang wat veel gebruikt wordt. Het behang is van erg sterk materiaal gemaakt, waardoor het zelfs op plafons behangen kan worden. Nadat het behang geplaatst is wordt er overheen geverfd met latex verf. Hierdoor blijft het lang mooi en krijgt het een mooie coat. Mocht u het een kleur willen geven, dan kunt u het gewoon verven.

Wilt u meer weten over behang met fotoprint? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang met fotoprint

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75