Behang van eigen foto

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met het maken van behang van eigen foto? Kom dan eens langs in de showroom van Mol & Vendeloo! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij beschikken over machines waarmee het behang met opdruk gemaakt kan worden. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat de kwaliteit en scherpte van de foto op het behang er niet op achteruit gaat. Met een foto op uw behang, zorgt u ervoor dat u een unieke beleving creëert.

Wilt u weten of uw foto geschikt is voor op het behang? Neem dan contact met ons op.

Behang van eigen foto | Mol & Vendeloo

Naast dat het bij ons mogelijk is om uw eigen foto op het behang te laten bedrukken, kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten. Zo kunnen wij voor u uw muren renovlies behangen. Renovlies behang is een goed alternatief voor stuken bent u langer bezig en vaak duurder uit. Met dit product kunt u vaak binnen een dag uw kamer voorzien van het behang. Nadat de muren beplakt zijn, worden de muren afgewerkt en wordt er een latexlaagje over de muur heen geverfd. Ga voor renovlies en zorg voor muren met een mooie gladde uitstraling!

Behang van eigen foto
Behang van eigen foto

Glasweefsel behang

Naast dat wij renovlies behang aanbieden, bieden wij ook glasweefsel behang aan. Het verschil met dit behang vergeleken ander behang is dat er een motief in dit behang te vinden is. Veel mensen kiezen hier ook voor omdat het een sterkere behangsoort is, die zich mooi strak tegen de muur bevestigd. Ook is dit behang ideaal voor in ruimtes waarin zich meer vocht bevind, zoals badkamers.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over behang een eigen foto? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang van eigen foto

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75