Fotobehang laten aanbrengen

Fotobehang laten aanbrengen

Fotobehang laten aanbrengen door een ervaren behangbedrijf? Dan bent u bij Mol & Vendeloo op de juiste plek! Als ervaren behangers werken wij door heel Nederland om al onze klanten van mooi afgewerkte behangen muren te voorzien. Zo hebben we coole eigentijdese prints voor opvallende muren. Ons posterbehang, ook wel fotobehang, creëert een unieke beleving. Dankzij een fantastische kleurenglans en waanzinnige scherpte, wordt iedere muur een lust voor het oog!

Meer informatie over onze Poster XL prints ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Fotobehang laten aanbrengen | Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

Wilt u graag iets bijzonders in uw woning of bedrijfspand? Dan zijn onze Poster XL prints de juiste keuze! Van landschappen, stadsgezichten en abstracte werken is voor ieder wat wils. Vaak wordt fotobehang gebruikt om een ruimte in te delen. We kunnen behang maken van uw eigen foto’s of gebruiken foto’s van een fotobank. Voor het aanbrengen van het fotobehang bieden wij een totaalconcept. Zo schuren we de muren machinaal of handmatig glad en brengen we het gewenste posterbehang aan op de muur. Uiteraard is dit alles Inclusief lijmen van de wanden, afkitten van de naden of het aanbrengen van een speciale coating.

Bekijk hier hoe wij de grootste vesom XL print in Europa hebben geplaatst.

Ontdek de mogelijkheden!

Overige diensten

Naast het laten aanbrengen van fotobehang, kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten. Zo hebben we behangsoorten waaronder Renovlies, Glasweefsel en gladvlies. Ook kunnen we u voorzien van raam- en vloerbekleding. Wilt u graag een totaalconcept of interieuroplossing ontvangen? Dat kan! Wij gaan met u in gesprek voor al uw wensen en laten de beste opties aan u zien.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer weten over fotobehang laten aanbrengen? Of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mol & Vendeloo staat altijd voor u klaar! Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen van de gewenste werkzaamheden. Zo krijgt u een goed beeld van de kosten. Tot ziens bij Mol & van Vendeloo!

Gratis adviesgesprek?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!