Fotobehang Rotterdam

Bent u op zoek naar een behangbedrijf die uitmuntend fotobehang Rotterdam op uw muur kan aanbrengen? Zoek dan niet verder! Bij Mol & Vendeloo één van de grootste behangersbedrijven in Nederland hebben wij ervaring met het creëren van een unieke wand behangen met fotobehang. Dit kunnen wij zowel bij particulieren doen als voor bedrijven. Bekijk hier onze trots! De grootste Vecsom XL print in Europa.

Wilt u ook een fotoprint op uw behang? Laat het ons weten dan gaan wij aan de slag! Neem contact op.

Een echte eyecatcher | Fotobehang Rotterdam

Wilt u iets opvallends aan de muur? Iets wat door iedereen bewonderd en bekeken wordt? Ga dan voor een eigentijdse print op de muur! Voor ons is werkelijk geen enkel oppervlak te groot. Mol & Vendeloo heeft een groot assortiment met de keuze uit diverse posters, designs of prints. Zo kunt u zelf bepalen wat er op uw muur komt. Creëer rust met zwart-wit prints of ga voor een landschap, stadsgezicht of abstract werk. Posters XL Prints zijn tijdloos en kunnen sfeer creëren op de muur. Dit is ideaal voor een bedrijfspand, ziekenhuis of bij u thuis!

Fotobehang Rotterdam
Fotobehang Rotterdam

Poster XL Print: Totaalconcept

Wanneer u voor fotobehang heeft gekozen, bieden wij dit graag als een totaal concept aan. Hierbij behoort het machinaal en handmatig gladschuren van uw muren en/ of plafonds, het posterbehang aanbrengen, het lijmen van de wanden, afkitten van naden en aanbrengen van een speciale coating.

Dankzij een fantastische kleurenglans en waanzinnige scherpte, wordt iedere muur een lust voor het oog! Vraag hier een offerte op voor uw project.

Contact

Zijn wij uw ideale partner voor fotobehang Rotterdam? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom om uw wensen door te spreken! Wij zijn gevestigd in de Daltonstraat 30 te Dordrecht en geopend van maandag t/m vrijdag. Neem hier contact met ons op. U kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen.

Wij zien u graag!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Fotobehang Rotterdam

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75