Fotoprint behang

Bent u op zoek naar fotoprint behang? Ontdek de mogelijkheden bij Mol & Vendeloo! Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht en actief in heel Nederland. Met ruim 35 vakkundige behangers doen wij er alles aan om uitmuntend, maar betaalbaar behang te leveren. Door onze jarenlange kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw behang op de juiste manier wordt afgewerkt. Mocht u inspiratie willen opdoen voor het kiezen van uw behang, dan kunt u altijd langskomen in onze showroom in Dordrecht.

Kom eens langs in onze showroom! Maak hier een afspraak.

Fotoprint behang | Kom langs bij Mol & Vendeloo!

Wilt u uw huis laten opvallen met printen op de muur? Wij helpen u hier graag mee. Met onze machines zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen wij diverse printen aanbieden, zoals landschappen, gezichten, motieven, figuren noem maar op. Wij zorgen ervoor dat elk ontwerp wordt geprint op de juiste scherpte. Naast dat wij het gewenste behang kunnen leveren, helpen wij u ook graag met:

  • Uw muren en plafons handmatig en/of machinaal gladschuren
  • Het posterbehang aanbrengen
  • Dit betreft ook het lijmen, afkitten van de naden en het eventueel aanbrengen van een speciale coating.
Fotoprint behang
Fotoprint behang

Alternatief voor stucwerk

Stucwerk kan soms hoog in de kosten oplopen. Kies daarom voor een alternatief, namelijk renovlies behang! Renovlies behang is erg sterk en wordt met latex afgewerkt. Hierdoor zijn de kansen op scheuren minimaal. Er kan zelfs ervoor worden gekozen om hiermee uw plafon te beplakken. Het zorgt voor een strak en modern resultaat. Mocht u van kleur willen veranderen, dan kunt u dit behang zelfs verven.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw fotoprint behang? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Fotoprint behang

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75