Muur posters behang

Zoekt u naar ‘Muur posters behang’? Dan bent u bij Mol & Vendeloo op de goede plek! Bij ons kunt u terecht voor kwaliteitsbehang, volledig op maat. Laat uw muur opvallen door een eigentijdse poster print. Zo valt uw ruimte direct op. Daarnaast kunt u met posterbehang eenvoudig ruimtes opdelen of een speels effect creëren. Voor ons is geen enkel oppervlak is te groot!

Informeer nu naar alle mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte op.

Muur posters behang | Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar een behang zo groot als een poster? Dan is muur posters behang echt iets voor u! De keuze is enorm. Zo bieden wij u minimalistisch behang. Van landschappen, stadsgezichten en abstracte werken we hebben altijd wel iets dat naar uw smaak is.  Een poster print XL van Mol & Vendeloo raakt nooit uit de mode! Ons ervaren team van behangers komt graag bij u langs om uw muur geheel naar wens te laten beplakken.

Muur posters behang
Muur posters behang

Over ons

Mol & Vendeloo is één van de grootste behangbedrijven van Nederland. Dankzij onze ruim 35 ervaren behangers kunnen wij u voorzien van uitmuntend en betaalbaar behangwerk. Bij iedere behangklus zorgen wij ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen dat alles van A tot Z wordt gerealiseerd. Denk hierbij aan het machinaal en handmatig gladschuren van uw muren en/ of plafonds, het gewenste poster behang aanbrengen inclusief het lijmen van de wanden, afkitten van de naden of het aanbrengen van een speciale coating.

Lees hier meer over ons.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. muur posters behang? Neem dan contact met ons op! Daarnaast helpen we u ook graag bij de keuze van uw behang, vloerbedekking en raambekleding. Onze showroom is gevestigd aan de Daltonstraat 30, te Dordrecht. U bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag, gelieve op afspraak.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Muur posters behang

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75