Home/Diensten/Renovlies/Aanbrengen Renovlies

Aanbrengen Renovlies

Aanbrengen Renovlies behang voor particulieren of bedrijven? Daar weet Mol & Vendeloo wel raad mee! Als één van de grootste behangspecialisten van Nederland kunnen we uw woning of bedrijfspand voorzien van kwalitatief sterk en mooi behang. Dit wordt gedaan door onze vakmensen die met veel passie voor hun vak aan de slag gaan. Naast Renovlies richten wij ons ook op het naadloos aanbrengen van glasweefsel of XL fotoprint behang. Tevens ontwikkelen we totaalconcepten en interieuroplossingen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op! Wij helpen u graag!

Aanbrengen Renovlies | Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

Renovlies behang is uitermate geschikt voor het bedekken van scheuren in de muur. Het is niet voor niets het beste alternatief voor stucwerk. Het aanbrengen van Renovlies behang kan soms echter een hele klus zijn. Men ziet er vaak tegenop, daarom helpen wij u graag een handje! Als behangspecialist kunnen wij het behangwerk voor u uit handen nemen. Dit doen we met liefde en plezier! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zorgen we altijd dat het behang voor uw woning of kantoorpand maatwerk is. Hierbij verzorgen we alles tot in de puntjes. Ze schuren we de muren glad, brengen we het juiste behang aan en werken we alles netjes af. Klinkt als een goede service toch?

Wist u dat dit behang zo sterk is dat er zelfs plafonds mee beplakt kunnen worden? Na verloop van tijd kunnen we opnieuw bij u langskomen om uw muur of plafond met latex af te werken. Lees hier meer over Renovlies behang.

Ons assortiment

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor Gladvlies, Glasweefsel en Posterprints XL? Mol & Vendeloo helpt u graag bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn op het gebied van raam- en vloerbekleding. Ook kunnen we totaalconcepten en interieuroplossingen ontwikkelen voor uw woning of bedrijfspand.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over aanbrengen Renovlies? Of wilt u langskomen in onze showroom om ons assortiment te bekijken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers zullen u dan zo snel mogelijk van dienst zijn! Tot snel bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Aanbrengen Renovlies

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75