Home/Diensten/Renovlies/Renovlies aanbrengen

Renovlies aanbrengen

Zelf renovlies aanbrengen kan een enorme klus zijn. Laat het aanbrengen door een professional! Mol en Vendeloo uit Dordrecht ondersteunt u graag. Bij zowel particuliere projecten als zakelijke projecten. Voor ons geen probleem. U bent zeker van professioneel werk tegen een goed tarief.  Ontdek nu onze service en neem contact op voor meer informatie.

U bent welkom in onze showroom!

Mol en Vendeloo begrijpt dat het assortiment in wand-, vloer- en raambekleding ontzettend veel is. Laat u adviseren door een organisatie die jarenlange ervaring heeft in het vakgebied. Wij heten u van harte welkom in onze showroom! Hier ziet, voelt en beleeft u de mogelijkheden. Goed om te benoemen is dat wij u van maandag tot en met vrijdag kunnen ontvangen, op afspraak. Maak direct een afspraak via 078 6171743. Lees alvast meer over onze diensten op onze website.

De voordelen van renovlies behang

De populariteit van renovlies behang is enorm gestegen in de laatste jaren. Dit komt uiteraard door de unieke eigenschappen en voordelen! Het creeërt het eenzelfde effect als stucen, is duurzaam en daarnaast ook brandvertragend.  Kies nu voor renovlies behang, gerealiseerd door Mol en Vendeloo! Bekijk wie u is voorgegaan bij onze projecten. Heeft u een vraag over de desbetreffende projecten? Wij lichten ze graag toe tijdens een afspraak.

Offerte opvragen

Wilt u meer inzicht in de prijzen voor het aanbrengen van renovlies in uw woning of bedrijfspand? Vul het contactformulier in! Wij gaan graag met u in gesprek. Heeft u advies nodig over welk type behang het beste past in uw pand? Mol en Vendeloo komt graag langs bij u op locatie. Wij hopen u snel te helpen bij uw project!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Renovlies aanbrengen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75