Home/Diensten/Renovlies/Renovlies behang aanbrengen

Renovlies behang aanbrengenbehang

Wilt u graag renovlies behang aanbrengen door een professioneel bedrijf? Dan kan Mol & Vendeloo u zeker verder helpen. Wanneer u net een nieuw huis of gebouw heeft gekocht, is het natuurlijk fijn als de muren strak zijn afgewerkt. Dit kunt u doen met stucwerk, maar u kunt dit ook doen met renovlies. Dit is een alternatieve effici├źntere oplossing. Onze werknemers staan voor u klaar om het project op te pakken. Wij proberen zo effectief mogelijk te werken zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van behangen. Wij gaan professioneel en deskundig te werk. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe muur. Bekijk alvast onze projecten om te zien wat wij in huis hebben.

Renovlies behang aanbrengen | Mol & Vendeloo

Renovlies behang wordt veelal ingezet in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden, maar ook als preventief middel tegen haarscheuren. Het is namelijk een snellere en duurzamere manier om een muur glad te krijgen. Renovlies is namelijk gemaakt van stevig papier en geweven vezels. De vezels zorgen ervoor dat het behang hard wordt. Zo krijgt u hetzelfde effect als stucwerk. Echter is het proces van stucwerk lastiger, duurder en tijdrovend. Renovlies is zo sterk dat u zelfs het plafond ermee kan bedekken. Tevens is de kans op scheuren velen malen kleiner.

Wanneer u voor renovlies kiest heeft u de mogelijkheid om voor een totaalconcept te kiezen. Hierbij heeft u keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Het machinaal en handmatig gladschuren van uw muren en/ of plafonds;
  • Het gewenste renovlies type aanbrengen (ruime keuze uit diverse diktes);
  • Inclusief lijmen van de wanden, afkitten van de naden, aanbrengen van een latex coat.

Wanneer u kiest voor renovlies kiest u voor prachtige muren met een gladde uitstraling.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder. Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Renovlies behang aanbrengen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75