Home/Diensten/Renovlies/Renovlies behang kosten

Renovlies behang kosten

Bent u benieuwd naar renovlies behang kosten? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Mol & Vendeloo. Wij zijn een energiek behangbedrijf uit Dordrecht, maar wij zijn actief in heel Nederland. De kosten van renovlies behang hangen af van het oppervlakte. Daarom vragen wij u om contact op te nemen met ons zodat wij u passend advies kunnen geven over de mogelijkheden en de prijs. Wanneer wij langskomen brengen wij diepgaande kennis en jarenlange ervaring met ons mee. Wij leveren u het beste renovlies behang volledig op maat. Hierbij kunt u alle zorgen over de muur loslaten. Wij nemen het project van A tot Z over. We zorgen ervoor dat uw wanden en naden ook uitstekend worden afgewerkt. Trek profijt uit de expertise van Mol & Vendeloo en bel vandaag nog voor een afspraak!

Renovlies behang kosten | Mol & Vendeloo

Wanneer u samenwerkt met Mol & Vendeloo kunt u hoogwaardig behang verwachten tegen een aantrekkelijk tarief. Al onze medewerkers zetten zich voor de volle 100% in om uw muur zo perfect mogelijk te krijgen. U kunt alvast een kijkje nemen bij onze vorige projecten. Zo krijgt u een idee van ons werk.

Renovlies behang is enorm populair op dit moment. Dat komt doordat het behang veel voordelen heeft. Zo is het enorm sterk. Dit komt door het sterke papier en de geweven vezels. De vezels zorgen ervoor dat het behang hard is. Het harde behang zorgt op zijn beurt weer voor hetzelfde effect als stucwerk. Renovlies behang is gemakkelijk en snel aan te brengen. Het is zelfs zo sterk dat u het op het plafond kunt beplakken. Om u een duidelijk beeld te geven van de voordelen, sommen wij deze in een rijtje voor u op:

  • Modern en strak resultaat
  • Naadloze afwerking
  • Brandveilig
  • Krimp- en scheur overbruggend
  • Ademend, aanwezig vocht in de muur kan eruit
  • Sneller ten opzichte van stucwerk
  • 30% goedkoper als stucwerk

Heeft u vragen?

Wij begrijpen dat u een aantal vragen heeft over dit type behang. Daarom kunt u contact opnemen met ons en al uw vragenstellen. We staan u graag te woord!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Renovlies behang kosten

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75