Home/Diensten/Renovlies/Renovlies behang laten aanbrengen

Renovlies behang laten aanbrengen

Renovlies behang laten aanbrengen door een specialist? Mol en Vendeloo is u graag van dienst. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor renovlies behang, ook zijn wij uw partner bij uitstek voor andere wand-, vloer- en raambekleding! Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Renovlies en glasweefsel

Een populaire keuze in het behang assortiment is renovlies! Hoe dit komt? Het is stevig door de mix van papier en vezelf. Daarnaast is het ook erg duurzaam, en creëert het hetzelfde effect als stucen. Wist u dat renovlies behang brandvertragend werkt? Een fijne en veilige keuze dus. Naast renovlies kunt u ook kiezen voor glasweefsel. Dit is gemaakt van hetzelfde materiaal. Het verschil zit hem in de structuur! Waar Renovlies lijkt op een gestuukte muur, zie je bij glasweefsel een patroon. Tot slot is een groot voordeel van glasweefsel dat deze geschikt is voor vochtige ruimten.

Posters XL

Wist u dat Mol en Vendeloo ook prachtig foto behang en poster kan verwerken op uw muur of plafond? Laat uw (bedrijfs)ruimte spreken en fleur alles op met een printbehang of poster. U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment. Wilt u meer zien? Neem contact op! Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Ook komen we graag bij u langs om advies te geven.

Contact | Renovlies behang laten aanbrengen

Neem contact op met Mol en Vendeloo om meer te weten te komen over renovlies behang. Uiteraard kun u ook een offerte opvragen voor onze andere diensten! Heeft u een andere vraag? Vul ons contactformulier in of bel naar 078 617 17 43. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij hopen u snel te spreken!

 

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Renovlies behang laten aanbrengen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75