Renovlies behanger2024-01-24T10:49:05+01:00
Home/Diensten/Renovlies/Renovlies behanger

Renovlies behanger

Bent u op zoek naar een renovlies behanger? Bij Mol & Vendeloo bent u op de juiste plek! Wij zijn namelijk dé behangspecialist van Nederland. Met ruim 35 medewerkers komen we graag bij u langs om naadloos behang aan te brengen op uw wanden. We kunnen dit doen met Renovlies behang, maar u bent ook van harte welkom om een ander soort behang uit te kiezen in onze showroom. Gelieve een afspraak te maken voordat u langskomt.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie.

 Renovlies behanger  | Mol & Vendeloo is uw partner

Bij Mol & Vendeloo kunt u terecht voor een ruim assortiment aan behang in verschillende kleuren, prints en dessins. Denk hierbij aan abstracte figuren, natuurlijke structuur of dynamische vlakken. Daarnaast hebben we ook posters XL prints. Met een groot formaat printbehang valt uw ruimte direct op! Twijfelt u nog over glasweefsel, renovlies of glasvlies? Wij helpen u uiteraard bij uw keuze. Zo heeft iedere behangsoort weer zijn eigen eigenschappen waardoor het behangsoort geschikt is voor een specifieke muur.

Over Mol & Vendeloo

Zoals al eerder benoemd zijn wij de behangspecialist van Nederland. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u altijd passend advies geven. Onze vakmensen leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Zo schuren ze uw muren bij aanvang glad, bevestigen ze het behang naadloos en verwijderen ze eventuele lijmresten na afloop. Zo bent u verzekerd van een goed karwei, van A tot Z. Benieuwd naar het verschil tussen glasvlies, renovlies en glasweefsel?

Bekijk het verschil hier

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie ontvangen over een Renovlies behanger bij Mol & Vendeloo? Of kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 078 6171743. Liever langskomen? Dan bent u van harte welkom in de showroom in Dordrecht. Hiervoor dient u gelieve wel een afspraak te maken. Doe dit via de onderstaande button! Tot snel bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
glasvlies renovlies

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75

Veelgestelde vragen

Glasvlies of Renovlies behang?2024-01-24T09:38:33+01:00

Mol & Vendeloo helpt u graag tussen de keuze glasvlies of renovlies behang. Als behangbedrijf uit Dordrecht hebben we al jarenlange ervaring om uw wanden van de beste behangsoorten te voorzien. Actief in heel Nederland, werken we met passie om kwaliteit te leveren van A tot Z. Bij ons ontvangt u te allen tijde hoogwaardig behang tegen een aantrekkelijk tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie over Renovlies of Glasvlies. Bel ons!

Wat is Renovlies behang?2024-01-24T09:30:39+01:00

Renovlies behang is een behangsoort dat wordt gemaakt van papier en vezels. Het doel van dit behang is om scheurvorming in de muren te overbruggen en te zorgen voor een glad geheel. Renovlies is sterker en stootvaster dan glasvlies behang

 • Egaliseert;
 • Beschermt en verstevigt;
 • Overbrugt scheuren;
 • Sterker en stootvaster dan glasvlies en glasweefsel;
 • Gladde structuur (net als stucwerk);
 • Naadloze bevestiging;
 • Direct op behangklare muren te plaatsen;
 • Voordeliger dan stucwerk;
 • Gemakkelijk te verwijderen;
 • Overschilder baar.
Wat is Glasvliesbehang?2024-01-24T09:30:47+01:00

Glasvliesbehang is een behangsoort dat gemaakt wordt van glasveel. Ook deze behangsoort zorgt ervoor dat kleine scheuren en barstjes in de muur worden weggewerkt. Deze behangsoort is dun en zorgt voor een gladde egale structuur.

 • Egaliseert;
 • Beschermt;
 • Overbrugt scheuren;
 • Gladde structuur, vaak met licht reliëf (vergelijkbaar met spackwerk);
 • Moeilijk te verwijderen;
 • Dunne behangsoort;
 • Overschilderbaar.
Hoe kan ik renovlies aanbrengen op mijn muur?2024-01-24T11:08:44+01:00

Renovlies aanbrengen begint met het aanbrengen van een geschikte primer op de muur. Daarna kunt u het renovlies behang op de muur plakken en glad strijken. Dit zorgt voor een egale en strakke afwerking. Voor een professioneel resultaat kunt u het renovlies behang laten aanbrengen door ons.

Wat beïnvloedt de prijs van Renovlies en hoe kan ik de Renovlies prijs vergelijken?2024-01-24T10:40:51+01:00

De prijs van renovlies wordt beïnvloed door factoren zoals de oppervlakte van de te behangen muur, ondergrondcomplexiteit en gewenste afwerking. Om prijzen te vergelijken, vraag offertes aan met details over materiaal, arbeid en referenties van eerdere projecten. Wanneer u samenwerkt met Mol & Vendeloo kunt u hoogwaardig behang verwachten tegen een aantrekkelijk tarief. Al onze medewerkers zetten zich voor de volle 100% in om uw muur zo perfect mogelijk te krijgen. U kunt alvast een kijkje nemen bij onze vorige projecten. Zo krijgt u een idee van ons werk.

Is zelf renovlies aanbrengen mogelijk, of is professionele hulp nodig?2024-01-24T10:38:10+01:00

Zelf renovlies aanbrengen kan een enorme klus zijn. Laat het aanbrengen door een professional! Mol en Vendeloo uit Dordrecht ondersteunt u graag. Bij zowel particuliere projecten als zakelijke projecten. Voor ons geen probleem. U bent zeker van professioneel werk tegen een goed tarief.  Ontdek nu onze service en neem contact op voor meer informatie.

Wilt u Renovlies behang laten doen? En wat zijn de voordelen?2024-01-24T10:45:49+01:00

Wij zijn de specialist in professioneel behangwerk en zijn actief in heel Nederland. Met ruim 35 medewerkers kunnen wij u verzorgen op het gebied van een persoonlijk advies, behangwerk en ander vloer- en raambekleding. De voordelen van Renovlies behang zijn:

 • Het is gemaakt van stevig papier en geweven vezels, die ervoor zorgen dat het behang sterk en hard wordt. Op deze manier krijgt het behang hetzelfde effect (en dezelfde uitstraling) als stucwerk;
 • Het behang is tot wel 30 procent goedkoper als stucwerk en is het materiaal brandveilig;
 • Het behang kan veel sneller geplaatst worden en is de stof ademend, waardoor eventueel aanwezig tocht in de muur eruit kan komen.

Meer informatie over Renovlies behang:

Ga naar de bovenkant