Renovlies behanger

Renovlies behanger

Bent u op zoek naar een renovlies behanger? Bij Mol & Vendeloo bent u op de juiste plek! Wij zijn namelijk dé behangspecialist van Nederland. Met ruim 35 medewerkers komen we graag bij u langs om naadloos behang aan te brengen op uw wanden. We kunnen dit doen met Renovlies behang, maar u bent ook van harte welkom om een ander soort behang uit te kiezen in onze showroom. Gelieve een afspraak te maken voordat u langskomt.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Over Mol & Vendeloo

Zoals al eerder benoemd zijn wij de behangspecialist van Nederland. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u altijd passend advies geven. Onze vakmensen leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Zo schuren ze uw muren bij aanvang glad, bevestigen ze het behang naadloos en verwijderen ze eventuele lijmresten na afloop. Zo bent u verzekerd van een goed karwei, van A tot Z. Benieuwd naar het verschil tussen glasvlies, renovlies en glasweefsel?

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie ontvangen over een Renovlies behanger bij Mol & Vendeloo? Of kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 078 6171743. Liever langskomen? Dan bent u van harte welkom in de showroom in Dordrecht. Hiervoor dient u gelieve wel een afspraak te maken. Doe dit via de onderstaande button! Tot snel bij Mol & Vendeloo!

Ontdek de mogelijkheden!

Gratis adviesgesprek?

Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!