Home/Diensten/Renovlies/Renovlies kosten

Renovlies kosten

Renovlies kosten bepalen? Mol en Vendeloo adviseert u graag. Wij geven u meer inzicht in de prijzen van het laten behangen van uw bedrijfspand of woning. Goed om te benoemen is dat wij de realisatie van wand-, vloer- en raambekleding geheel voor u uit handen kunnen nemen! Vraag direct een offerte op of neem contact op. Wij hopen u binnenkort te ondersteunen bij uw project.

Mol en Vendeloo uit Dordrecht

Onze organisatie is in Nederland een van de grootste bedrijven die zich specialiseert in behangwerk. Mol en Vendeloo werkt met meer van 35 werknemers door het hele land. Op deze manier kunnen wij u overal van dienst zijn. Niet alleen in Dordrecht, maar ook in de andere provincies. Professioneel werk tegen een eerlijk en aantrekkelijk tarief. Daar kunt u bij ons vanuit gaan! Vraag nu meer informatie aan of bekijk wie u is voorgegaan op onze projectpagina.

Renovlies kosten bespreken

Mol en Vendeloo nodigt u graag uit in onze showroom. Op afspraak kunnen wij u meer vertellen over de voordelen van renovlies behang. Naast renovlies vindt u in ons assortiment ook glasweefsel, gladvlies en posters! Samengevat zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij begrijpen dat het lastig is om te kiezen wat bij u past, en wat niet. Juist om deze reden kunt u advies bij ons inwinnen. Mol en Vendeloo komt bij u op locatie langs, of u bij ons. U weet na onze afspraak direct waar u aan toe bent.

Afspraak maken

Wilt u graag het renovlies behang eens van dichterbij bekijken? Zoals eerder benoemd nodigen wij u graag uit in de showroom. Hier kunt u op afspraak langskomen op werkdagen. Bel nu naar 078 617 17 43 of vul ons contactformulier in. Wij zien of spreken u graag snel!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Renovlies kosten

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75