Home/Diensten/Renovlies/Renovlies laten behangen

Renovlies laten behangen

Wilt u graag renovlies laten behangen? Dan kan Mol & Vendeloo u zeker verder helpen! Wij in Nederland een van de grootste behangersbedrijven. Wij werken met zo’n 35 werknemers door heel Nederland. Wij zijn de ideale partij voor professioneel behangwerk, tegen een aantrekkelijk tarief! Mol & Vendeloo: altijd passend advies op maat. Onze deskundige medewerkers gaan professioneel en effectief te werk. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe gladde muur. Wij proberen zo effectief mogelijk te werken zodat u niet lang wordt gehinderd door ons werk. Doordat wij met renovlies werken in plaats van stucen, verloopt het project velen malen sneller. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Bekijk onze projectenpagina zodat u een goed beeld krijgt van wat we allemaal voor u kunnen doen.

Renovlies laten behangen door Mol & Vendeloo

Dankzij onze jarenlange ervaring in het aanbrengen van behang, kunnen wij u uitstekend adviseren over de beste oplossing voor uw project. Zo zorgen wij ervoor dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van het resultaat. Wij nemen het proces van A tot Z van u over, zodat u geen zorgen meer heeft. Zo denken wij met mee over het behang, of de muur in een goede staat is en achteraf werken we alles netjes af.

Op dit moment is renovlies behang zeer populair. Dit omdat renovlies veel voordelen heeft. Het is een efficiënter alternatief voor stucwerk. Het behang is gemaakt van stevig papier en geweven vezels. De vezels zorgen ervoor dat het behang sterk en hard wordt. Op deze manier geeft het behang hetzelfde effect als stucwerk. Echter is renovlies goedkoper, sneller en brandveilig. Om u een duidelijk beeld te geven van de voordelen, zetten we deze op een rij voor u:

  • Modern en strak resultaat
  • Naadloze afwerking
  • Brandveilig
  • Krimp- en scheur overbruggend
  • Ademend, aanwezig vocht in de muur kan eruit
  • Sneller ten opzichte van stucwerk
  • 30% goedkoper als stucwerk

Neem contact op

Wij begrijpen dat dit veel informatie is om te verwerken. Daarom raden wij u aan om alles rustig door te nemen. Stel vervolgens al uw vragen aan ons. Wij staan u graag te woord.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Renovlies laten behangen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75