Home/Diensten/Renovlies/Renovliesbehang laten aanbrengen

Renovliesbehang laten aanbrengen

Wilt u graag renovliesbehang laten aanbrengen door een professioneel bedrijf? Dan bent u bij Mol en Vendeloo aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het behangen van uw bedrijfspand of andere instelling. Ons vakkundige personeel zorgt er voor dat de werkzaamheden altijd vakkundig en kwalitatief goed worden uitgevoerd, in een zo kort mogelijke periode zodat u er zo min mogelijk hinder aan ondervindt.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u zo snel mogelijk verder!

Renovliesbehang laten aanbrengen | Mol en Vendeloo staat voor u klaar

Renovlies behang is tegenwoordig uitermate populair. Dat komt door de unieke eigenschappen van het behang. Het is namelijk gemaakt van stevig papier met geweven vezels. Door de sterke vezels in het papier wordt het behang harder, waardoor u hetzelfde effect creëert als professioneel stucwerk. Renovlies is zeer geschikt voor het creëren van strakke muren. Het wordt vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden, maar ook als preventief middel tegen haarscheuren.

Daarnaast heeft Renovliesbehang nog meer voordelen. Het materiaal ‘ademt’ waardoor aanwezig vocht in de muren er uit kan. Zo ontstaan er geen luchtbellen tussen het behang en de muur na verloop van tijd. Ook is het erg brandveilig, is het sneller en goedkoper dan professioneel stucwerk en kan het naadloos worden afgewerkt. Genoeg redenen dus om voor dit behang te kiezen!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek en helpen u verder. Samen bespreken we de mogelijkheden en laten we zien hoe we u het beste kunnen helpen. Tot ziens bij Mol en Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Renovliesbehang laten aanbrengen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75