Informatiepagina’s

Hier vindt u alle informatiepagina’s van onze website. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Renovliesbehang

Renovlies behang is tegenwoordig erg populair. Dat komt door de unieke eigenschappen van het behang. Het is namelijk gemaakt van stevig papier met geweven vezels. Door de sterke vezels in het papier wordt het behang harder, waardoor u hetzelfde effect creëert als professioneel stucwerk.

Glasweefselbehang

Glasweefsel behang is een relatief nieuwe behangsoort. De structuur van het behang bestaat uit fijne (geruite) glasvezels of fijn en zeer sterk gaas. De structuur is dus zichtbaar. Deskundige schilders en behangers raden dit type behang veel aan.

Gladvliesbehang

Gladvlies behang lijkt erg op glasweefsel behang. Maar verschilt aanzienlijk. Zo kiest men alom voor glasweefsel wanneer zij een structuur of motief op de muren wensen. Gladvlies oogt daarentegen glad en strak.

Poster XL print

Voor Mol & Vendeloo is geen enkel oppervlak te groot. Met een groot formaat printbehang valt uw ruimte direct op. Daarnaast kunt u met posterbehang eenvoudig ruimtes opdelen of een speels effect creëren.

Behangmerken

Ook voor verschillende behangmerken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren specialisten weten precies hoe zij uw behang op de juiste manier moeten aanbrengen zodat u er nog jaren plezier van heeft.