Behang Barendrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u verder kan helpen met behang Barendrecht? Wij, van Mol & Vendeloo, staan graag voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten behang. Al onze deskundige behangers gaan snel en professioneel te werk en zorgen ervoor dat het resultaat een glimlach op het gezicht van de klant brengt.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw woning of pand kunnen betekenen? Wacht geen moment en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

Behang Barendrecht | Mol & Vendeloo heeft het in huis!

Wij kunnen vier verschillende behangsoorten leveren om uw ruimte weer een strakke uitstraling te geven. Renovlies behang is daarvan een van de populairste. Dit komt door de unieke eigenschappen van het behang; het is namelijk gemaakt van stevig papier met geweven vezels. Door deze sterke vezels in het papier wordt het behang uiteindelijk harder, waardoor u hetzelfde effect creëert als met professioneel stucwerk. Een ander populaire behangsoort is glasweefsel. De structuur van dit behang bestaat uit fijne (geruite) glasvezels of fijn gaas, is makkelijk in gebruik én zorgt voor een nette uitstraling.

Ook gladvlies behang behoort tot de mogelijkheden; een behangsoort dat lijkt op glasweefsel, maar meer een gladde en strakke uitstraling heeft. Bovendien hebben wij ook posterbehang, om zo een groot oppervlak in verschillende ruimtes op te delen of om een speels effect te creëren. Hiervoor kunnen foto’s worden gebruikt van bijvoorbeeld landelijke of stedelijke omgevingen.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar behang Barendrecht óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust even contact met ons op. Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang Barendrecht

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75