Behangbedrijf

Bent u op zoek naar een behangbedrijf in de buurt? Dan bent u bij Mol & Vendeloo op de goede plek! Wij zijn de ideale partner wanneer het aankomt op professioneel behangwerk tegen een aantrekkelijk tarief. Als één van de grootste behangbedrijven van Nederland werken we met ruim 35 man om ervoor te zorgen dat uw wand specialistisch behangen wordt.

Benieuwd naar hetgeen wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Specialistisch Behangbedrijf

Bij Mol & Vendeloo werken we met echte specialisten. Zo kunnen we Renovlies, glasweefsel, gladvlies, en posterbehang op uw muren aanbrengen. Hiervoor bieden we altijd passend advies op maat. Zo bekijken we de wanden waar u behang op wilt hebben en geven we aan welk behang het meest geschikt is. Ons team van vakmensen gaan vervolgens aan de slag! U kunt er van uit gaan dat zij alles van A tot Z kunnen verzorgen. Denk hierbij aan het gladschuren van de muren, het naadloos aanbrengen van het behang en de afwerking. Vertrouw op de goede service van Mol & Vendeloo!

Het ontwerpproces

Tijdens een oriënterend gesprek helpen onze medewerkers u met het maken van uw behangkeuze. Iedere behangsoort heeft zo zijn specifieke functie.  In onze showroom te Dordrecht hebben we dan ook enorm veel keuze. Naast het type behang hebben we ook veel dessins en fotobehang! Moderne prints, abstracte figuren, natuurlijke structuur of dynamische vlakken. Het is allemaal mogelijk!

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over ons behangbedrijf? Wij staan voor u klaar! Stel uw vragen gerust via het contactformulier of neem contact met ons op via 078 6171743. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Dordrecht. Graag vragen wij u hiervoor wel een afspraak te maken. Graag tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behangbedrijf

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75