Behang laten aanbrengen Dordrecht

Wilt u behang laten aanbrengen Dordrecht en zoekt u naar een geschikt bedrijf? Dan bent u bij Mol & Vendeloo zeker aan het juiste adres! Wij zijn een van de grootste behangersbedrijven in Nederland bestaande uit ruim 35 werknemers, die klanten (verspreid over het hele land) verder helpen met hun behangprojecten. Of het nou gaat om een woning, gebouw of kantoorpand; wij staan graag voor u klaar!

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van behang? Bekijk onze dienstverlening op de website of lees deze pagina verder.

Behang laten aanbrengen Dordrecht | Mol & Vendeloo doet het!

Wij leveren vier verschillende behangsoorten om uw ruimte weer een strakke uitstraling te geven. Renovlies behang is daarvan een van de populairste. Dat komt door de unieke eigenschappen van het behang. Het is namelijk gemaakt van stevig papier met geweven vezels. Door de sterke vezels in het papier wordt het behang harder, waardoor u hetzelfde effect creëert als professioneel stucwerk. Daarnaast is ook glasweefsel een relatief populaire (en nieuwe) behangsoort. De structuur van het behang bestaat uit fijne (geruite) glasvezels of fijn gaas en is makkelijk in gebruik. Bovendien horen ook gladvlies behang en posterbehang tot de mogelijkheden.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het aanbrengen van behang kunnen wij u uitstekend adviseren over de beste oplossing voor uw project. Zo zorgen wij ervoor dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van het resultaat. Wij nemen het proces van A tot Z van u over en denken met u mee over het behang, de staat van de muur na toepassing van een bepaald soort behang en de afwerking.

Meer informatie?

Wij helpen u graag met het behang laten aanbrengen Dordrecht. Wacht niet en neem direct contact met ons op of vraag alvast een offerte aan. Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang laten aanbrengen Dordrecht

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75