Behang Oud Beijerland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat ervaren is in het aanbrengen van behang Oud Beijerland? Mol & Vendeloo is hiervoor uw partner! Wij helpen u graag bij professioneel behangwerk, tegen een aantrekkelijk tarief! U kunt altijd terecht voor passend advies op maat. Dankzij onze ervaren vakmensen kunnen we uw project altijd naar volle tevredenheid voltooien. Vertrouw op de goede service van Mol & Vendeloo!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat onze professionals uw helpen met een geschikte oplossing voor uw woning of pand!

Flexibel en professioneel | Behang Oud Beijerland

Bij Mol & Vendeloo werken we dagelijks vol plezier aan het voltooien van verschillende opdrachten. Bij ons kunt u terecht voor uitmuntend behangwerk tegen een betaalbare prijs. We zijn actief door heel Nederland dankzij onze 35 vakkundige behangers die allemaal diepgaande kennis en ervaring hebben voor een goed resultaat. Wanneer we bij u langskomen, ontzorgen we u van A tot Z. Zo schuren we uw muren glad voordat we het behang aanbrengen en werken we alle wanden uitstekend af.

Ons aanbod

Bij ons hebben we een ruim assortiment aan behangsoorten in allerlei kleuren en motieven. In onze showroom helpen onze medewerkers u graan bij het maken van de juiste keuze. Tijdens een ori├źnterend gesprek helpen zij u en vertellen zij u over de specifieke functie van alle behaagsoorten. Wij werken met Renovlies, Glasweefsel en gladvlies behang. Tevens hebben we ook de mogelijkheid om Poster XL Prints te verzorgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen!

Wij helpen u graag bij het aanbrengen van uw nieuwe behang Oud-Beijerland! Neem contact met ons op en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom in Dordrecht. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag.

Graag tot snel!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang Oud Beijerland

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75