Behang shop

Bent u op zoek naar een behang shop waar ze naast prachtig behang ook nog eens het behang voor u aanbrengen? Dan bent u bij Mol & Vendeloo aan het juiste adres! Als één van de grootste behangbedrijven in Nederland gaan wij met liefde en plezier voor u aan de slag. Dit doen we uiteraard met onze eigen vakmensen die naast ervaring ook oog voor detail meebrengen. In onze showroom kunt u verschillende behangsoorten vinden van Renovliesglasweefselgladvlies, tot aan posterbehang. Uiteraard in allerlei verschillende dessins en prints.

Waar wacht u nog op? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in de showroom!

Behang shop | Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

In onze behangshop helpen wij u graag met het vinden van het juiste soort behang. Zo voorzien we u van het juiste advies en laten we u alle mogelijkheden zien. Wanneer u uw wanden door Mol & Vendeloo laat behangen kunt u verzekerd zijn van strakke wanden. Naast behangwerk kunt u bij ons ook terecht voor de ontwikkeling van totaalconcepten en interieuroplossingen. Dit doen wij niet alleen in bedrijfspanden, maar ook in woningen. Ga voor betaalbaar en uitmuntend behangwerk. Trek profijt uit de expertise van Mol & Vendeloo!

Lees hier meer over Mol & Vendeloo

Onze werkwijze

Voordat we bij u komen behangen, brengen we al uw wensen in kaart. Dit is tijdens een oriënterend gesprek, waar onze medewerkers u helpen bij de keuze naar het juiste behangsoort. Gaat u voor een kleurrijk behangetje of toch liever een minimalistische of klassieke behangsoort? Bekijk alle behangboeken in onze showroom. Vervolgens helpen we u verder van A tot Z. Dit houdt in dat we de muren gladschuren, het behang aanbrengen en na afloop alles keurig afwerken.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over de behang shop? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u langskomen in de showroom.  U bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag, gelieve alleen op afspraak.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang shop

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75