Behang Sliedrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf met een groot assortiment aan kwalitatief behang Sliedrecht? Bij Mol & Vendeloo bent u aan het juiste adres! Niet alleen voor onze zakelijke klanten, maar ook voor particulieren staan wij voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten behang kunnen wij snel en professioneel te werk gaan. Ons doel is onze klant blij maken met een prachtig resultaat!

Wat kunnen wij voor u betekenen? Ga met ons in gesprek en vraag gerust wat wij voor uw woning of pand kunnen betekenen. Neem contact met ons op dan zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn!

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het in huis!

Mol & Vendeloo werkt met vier verschillende behangsoorten waarmee we een gegarandeerd mooi resultaat kunnen afleveren. Zo maken we gebruik van Renovlies, glasweefsel, gladvlies en poster XL prints. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten behang die allemaal hun eigen uitstraling hebben. Wanneer u voor een strakke muur wilt gaan bieden renovlies en gladvlies een uitkomst. Deze behangsoorten zijn beide vlak van structuur en sterk. Zo is glasweefsel geschikter voor vochtige ruimtes.

Bij ons heeft u ook de keuze uit moderne prints, dynamische vlakken of een natuurlijke structuur. Zo is er voor iedereen wel iets bij in de juiste smaak.

Behang Sliedrecht | Over ons

Mol & Vendeloo levert graag uitmuntend behangwerk aan voor een betaalbare prijs. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar werken actief door heel Nederland dankzij onze ruim 35 vakkundige behangers. Dankzij onze jarenlange ervaring, gecombineerd met kennis zorgen we dat uw wanden uitstekend worden afgewerkt. Daarnaast denken we mee over uw interieuroplossingen en ontwikkelen we een totaalconcept voor uw bedrijfspand of woning.

Neem contact met ons op!

Wij brengen uw behang Sliedrecht met vakmanschap aan! Maak hier gebruik van en bel ons vandaag nog voor een afspraak! Ook kunt u langskomen in onze showroom in Dordrecht. Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze van uw muurbekleding. Maak van tevoren uw afspraak en kom langs!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behang Sliedrecht

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75