Behangbedrijf Dordrecht

Bent u op zoek naar een behangbedrijf Dordrecht? Dan bent u bij Mol & Vendeloo zeker aan het juiste adres! Wij zijn een energiek behangbedrijf uit Dordrecht en zijn actief in heel Nederland met ruim 35 vakkundige behangers. We brengen zeer diepgaande kennis en jarenlange ervaring met ons mee en leveren het beste kwaliteitsbehang volledig op maat. Hierbij verzorgen wij alles van A tot Z; van het gladschuren van uw muren tot het juiste behang aanbrengen. We zorgen ervoor dat uw wanden en naden uitstekend worden afgewerkt en dat u met tevredenheid op het project (en het behaalde resultaat) terugkijkt.

Wilt u meer informatie over wat wij nou precies allemaal doen? Neem dan gerust even een kijkje naar onze diensten of neem contact met ons op.

Behangbedrijf Dordrecht | Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

Wij leveren vier verschillende behangsoorten om uw ruimte weer een strakke uitstraling te geven. Renovlies behang is daarvan een van de populairste. Dat komt door de unieke eigenschappen van het behang. Het is namelijk gemaakt van stevig papier met geweven vezels. Door de sterke vezels in het papier wordt het behang harder, waardoor u hetzelfde effect creëert als professioneel stucwerk. Daarnaast is ook glasweefsel een relatief populaire (en nieuwe) behangsoort. De structuur van het behang bestaat uit fijne (geruite) glasvezels of fijn gaas en is makkelijk in gebruik.

Ook gladvlies behang behoort tot de mogelijkheden; een behangsoort dat lijkt op glasweefsel, maar meer een gladde en strakke uitstraling heeft. Bovendien hebben wij ook posterbehang, om zo een groot oppervlak in verschillende ruimtes op te delen of om een speels effect te creëren.

Neem contact met ons op!

Kunnen wij wat voor u betekenen in uw zoektocht naar een behangbedrijf Dordrecht? Wacht niet en vraag direct (en vrijblijvend) een offerte bij ons aan. Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behangbedrijf Dordrecht

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75