Behangbedrijf

Als u op zoek bent naar een behangbedrijf voor het behangen van uw woning, kantoorpand, winkel of restaurant, dan bent u bij Mol & Vendeloo zeker aan het juiste adres. Wij zijn dé behangspecialist in de regio Dordrecht en omstreken. Wij streven er altijd naar om kwalitatief goed werk af te leveren, wat voor u betaalbaar blijft. Bij ons ontvangt u te allen tijde hoogwaardig behang tegen een aantrekkelijk tarief. We letten niet op de aantal oppervlakten, en zetten ons voor iedere klus 100% in. We hebben vele jaren ervaring, hebben inmiddels talloze projecten af mogen ronden voor honderden klanten.

Kortom, bij Mol & Vendeloo Bent u aan het juiste adres als het gaat om uw behangproject! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Afspraak maken in de Showroom

Waarom behangbedrijf Mol & Vendeloo?

We hebben ruim 35 vakkundige behangers in dienst, met jaren ervaring. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen voor het behangen van uw bedrijf. Daarbij verzorgen we alles van A tot Z. Denk aan het gladschuren van uw muren tot het juiste behang aanbrengen. We zorgen ervoor dat uw wanden en naden ook uitstekend worden afgewerkt. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar en nemen wij alle werkzaamheden uit handen!

Ontdek de showroom

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van uw behang, maar ook vloerbedekking en raambekleding. Onze showroom in Dordrecht bevat een ruime assortiment waar u uitgebreid geadviseerd kunt worden door onze ervaren medewerkers. Als één van Nederlands grootste behang bedrijven staan wij voor u klaar! U kunt een afspraak maken van maandag t/m vrijdag.

Onze diensten

We bieden verschillende diensten aan. Zo kunnen we met verschillende behangsoorten voor u behangen.

Renovlies: Deze behangsoort is tegenwoordig erg populair, omdat het van stevig geweven papier wordt gemaakt. Hierdoor wordt het behang harder dan andere behangsoorten waardoor u hetzelfde effect krijgt als professioneel stucwerk.

Glasweefsel: Dit behang is een relatief nieuwe behangsoort. de structuur bestaat uit fijn geruite vlasvezels of fijn gaas. Het behang is gemakkelijk in gebruik en erg geschikt in vochtige ruimtes.

Gladvlies: Gladvlies behang lijkt erg op glasweefsel behang, maar toch is het anders. Dit behang oogt heel glad en strak maar is ijzersterk en beschermt de muren goed tegen een stootje.

Posters XL print: Voor ons is geen enkel oppervlak te groot! Met een groot formaat printbehang valt uw ruimte direct goed op. Daarnaast kunt u met posterbehang eenvoudig ruimtes opdelen of een speels effect creëren. Wij leveren diverse soorten posters, designs of prints.

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behangbedrijf
Behangbedrijf

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mol & Vendeloo staat voor u klaar als het gaat om behangen en nog veel meer. Bent u benieuwd naar wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om direct via de website een offerte bij ons op te vragen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75