Behanger gezocht

Heeft u een behanger gezocht om uw woning of bedrijfspand te behangen? Dan bent u bij Mol & Vendeloo aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren behangbedrijf uit Dordrecht maar doen projecten door het hele land. Of het nu gaat om renovliesbehang, fotoprintbehang of glasweefsel behang, wij kunnen u met elk behangproject helpen! Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat we allemaal al gedaan hebben.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en we komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Behanger gezocht | Kom naar Mol & Vendeloo!

Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het bekleden van uw muren. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe ze elke klus op de juiste manier moeten uitvoeren. We hebben ruim 35 vakkundige behangers in dienst die u van A tot Z ontzorgen. Dat houdt in dat we niet alleen het behangwerk voor onze rekening nemen, maar ook het werk vooraf zoals het gladschuren van de muren. Daarnaast zorgen we er voor dat de naden netjes worden afgewerkt.

Mol & Vendeloo is in Nederland een van de grootste behangersbedrijven. Wij zijn de partij voor al uw behangwerk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor vloerbedekking en raambekleding. Mol & Vendeloo brengen Vescom vinyl, BN vinyl en glasweefsel aan. Voornamelijk passen wij dit toe in ziekenhuizen en kantoren, maar kunnen het zeker ook bij u thuis aanbrengen.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder! Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behanger gezocht

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75