Behangers Rotterdam

Bent u op zoek naar behangers Rotterdam? Mol en Vendeloo staat graag voor u klaar! Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar staan klaar voor klanten door het hele land. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en laten u zien waar we allemaal toe in staat zijn. Op onze projectenpagina vindt u een aantal projecten die wij hebben uitgevoerd. Zo krijgt u direct al een beeld van de mogelijkheden.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Daarnaast kunt u ook direct een offerte bij ons opvragen!

Behangers Rotterdam | Mol & Vendeloo helpt u op weg

Wij staan voor u klaar bij elk soort project. Of het nu gaat om het behangen van een complete woning of bijvoorbeeld een hotel, alles is mogelijk! We vinden het belangrijk om te werken vanuit het oogpunt van onze klanten. Wij stellen uw wensen dan ook altijd centraal. Als wij een behangklus voor u doen, zorgen we er voor dat alles van A tot Z wordt geregeld. Zo zorgen we voor een goede voorbereiding en na het behangen voor een nette afwerking. Zo heeft u zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden en heeft u snel profijt van de opgeknapte ruimte(s)!

Op onze projectenpagina vindt u een overzicht van een aantal eerder uitgevoerde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Kom met ons in contact!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen van de gewenste werkzaamheden. Zo weet u straks precies waar u qua kosten aan moet denken. Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behangers Rotterdam

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75