Behangzaak

Bent u op zoek naar een behangzaak in de omgeving van Dordrecht? Dan bent u bij Mol & Vendeloo aan het goede adres. Ales professioneel behangbedrijf zijn wij actief door heel Nederland. We komen graag bij u langs! Dankzij onze jarenlange ervaring brengen wij een diepgaande kennis met ons mee. Hierdoor kunnen wij het beste kwaliteitsbehang bij uw organisatie of instelling leveren. Uiteraard kunnen we dit ook bij u thuis doen.

Uw wanden laten behangen? Trek profijt uit de expertise van Mol & Vendeloo en bel vandaag nog voor een afspraak!

Behangzaak in Dordrecht

Als één van de grootste behangbedrijven in Nederland kunt u bij ons terecht voor al uw behangwerk. Wanneer u met ons in zee gaat kunt u verwachten dat alles van A tot Z voor u wordt verzorgd. Hierbij komt het gladschuren van de wanden en het afwerken na afloop ook bij! U ontvangt ten alle tijden advies op maat én uiteraard een aantrekkelijk tarief. Iedere dag weer zetten we ons in voor uw behangproject. Hierdoor hebben we een portfolio van verschillende klanten waaronder ziekenhuizen, hotels, woningcorporaties, aannemers, instellingen en andere organisaties. Wij zetten ons 100% in, waar wacht u op?

Onze diensten

Mol & Vendeloo is een veelzijdig behangbedrijf. In ons assortiment vind u verschillende behangsoorten waaronder: Renovlies, glasweefsel, gladvlies, en posterbehang. Daarnaast beschikken we over vloerbedekking en raambekleding. Wist u dat we ook totaaloplossingen voor uw interieur aanbieden. Ga met ons in gesprek en vertel ons al uw wensen. Hiermee gaan wij aan de slag! We komen met een passend totaalconcept op maat.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze behangzaak! Kom ook gerust langs op afspraak in onze showroom. Deze is gevestigd aan de Daltonstraat 30, te Dordrecht. Bel naar 078 6171743 of stuur een e-mail naar info@molenvendeloo.nl. Graag tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Behangzaak

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75