Eigen foto als behang

Wilt u graag uw als behang? Laat deze dan bedrukken bij Mol & Vendeloo! Wij bedrukken namelijk kwaliteitsbehang voor een goede prijs. Onze 35 behangers zetten zich voor elke klus 100% in. Ook kunnen wij erbij vermelden dat wij zijn uitgegroeid tot één van de grootste behangersbedrijven van Nederland. Wij zorgen ervoor dat de muren altijd netjes worden afgewerkt en dat u van A tot Z wordt ontzorgt.

Wilt u meer weten over Mol & Vendeloo? Bekijk dan eens onze over ons pagina.

Eigen foto als behang | Ontdek de mogelijkheden van Mol & Vendeloo

Laat uw mooiste foto op behang drukken laat deze plaatsen in uw slaapkamer, woonkamer of keuken. Dit zorgt voor een prachtig uniek resultaat, die iedereen zal verbazen. Naast dat u ervoor kunt kiezen om bijvoorbeeld een eigen familiefoto te bedrukken, kunt u er ook voor kieze om een eigen motief te maken of bijvoorbeeld een zelf geschoten landschap afbeelding te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Mocht u twijfelen over of uw idee wel werkelijkheid kan worden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Creëer een unieke belevenis van uw muur en ga voor een afbeelding op uw behang!

Renovlies behang is dé oplossing

Mocht u uw muur niet willen laten stuken en gaan voor een makkelijkere oplossing, dan kunt u voor renovlies behang kiezen. Dit behang is gemaakt van geweven vezels, waardoor het erg sterk is. Doordat het zo sterk is, wordt het ook vaak gebruikt om het plafon ermee te behangen. Als het behangen klaar is, wordt er een latex laagje overheen geschilderd. Hiermee worden de randen netjes afgewerkt en creëert het een strak resultaat.

Neem contact op

Als u meer wilt weten over de opties van eigen foto als behang, dan kunt u gerust eens bij ons langskomen. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en kunnen wij u voorbeelden laten zien. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Eigen foto als behang

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75