Glasvlies aanbrengen

Heeft u iemand nodig voor glasvlies aanbrengen? Daar weten wij wel raad mee! Mol & Vendeloo staat als één van de grootste behangbedrijven in Nederland altijd voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis en expertise opgedaan. Hierdoor kunnen we u niet alleen adviseren welk behang het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand, maar kunnen we dit ook nog een feilloos aanbrengen zonder dat u naden ziet. Dat is onze kracht!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Hoe kun je Glasvlies aanbrengen?

U kunt ervoor kiezen om zelf glasvlies behang aan te brengen. Dit kan zo de nodige frustraties en moeilijkheden met zich meebrengen. Zeker wanneer u nooit eerder een wandje behangen heeft. Wij hebben hieronder een aantal stappen voor u benoemt. U kunt deze volgen of Mol & Vendeloo inschakelen voor uw klus. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi en naadloos resultaat.

  1. Begin met het schoonmaken van de wanden. Dit is erg belangrijk omdat, wanneer u oude behangresten op de muur heeft zitten of uw muur niet glad is, het behang niet mooi aan kan sluiten op de muur.
  2. Heeft u de wanden volledig schoon? Begin dan met het snijden van de stroken behang. Let op! Zorg ervoor dat de stroken iets langer zijn dan de muur zelf, zo zijn ze altijd lang genoeg en kunt u er later nog iets vanaf halen.
  3. Breng de glasvezellijm op de muur aan en u kunt beginnen met behangen.
  4. Bevestig de gesneden stroken behang stevig tegen de muur aan en ga er daarna met een roller overheen. Bekijk het behang goed en overlap als om een gewenst patroon te bereiken.

Heeft u toch liever een professional? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Over Mol & Vendeloo

Bij Mol & Vendeloo kunt u terecht voor een ruim assortiment aan behangsoorten. Zo hebben we Renovlies, Glasweefsel en Posterprints XL beschikbaar. Daarnaast kunt u ook nog eens bij ons terecht voor raam- en vloerbekleding. Zo bieden we totaaloplossingen en conceptontwikkeling aan voor uw woning of bedrijfspand. U bent van harte welkom om met ons in gesprek te gaan over hetgeen wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!

Heeft u nog vragen over glasvlies aanbrengen? Onze medewerkers helpen u graag! U kunt contact opnemen via het contactformulier of langskomen in de showroom. Onze showroom is gevestigd aan de Daltonstraat 30, te Dordrecht. Wij vragen u graag om vooraf eerst een afspraak maken. Tot snel!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75