Ik zoek een behanger

Heeft u gezocht op ‘ik zoek een behanger’? Dan bent u op de juiste plek! Mol & Vendeloo heeft namelijk ruim 35 ervaren behangers in dienst die door heel Nederland beschikbaar zijn. Als een van de grootste behangbedrijven gaan we dan ook graag voor u aan de slag. Dit doen wij in o.a. hotels, restaurants en ziekenhuizen, maar ook gewoon bij u thuis!

Wilt u graag weten wat we voor u kunnen doen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ik zoek een behanger | Mol & Vendeloo is uw partner

Bij ons kunt u terecht van A tot Z. Onze vakmannen komen namelijk niet alleen om het behang op uw muren aan te brengen. Ze zorgen er ook voor dat de muren van tevoren goed glad geschuurd worden en er na afloop geen lijmresten achterblijven. Een perfecte afwerking dus! Heeft u al een behang uitgekozen? Bij ons in het assortiment hebben we namelijk verschillende soorten behang. Zo hebben we Renovliesglasweefselgladvlies, en posterbehang. Laat u gerust adviseren door een van onze experts. Zo weet u altijd dat u goed zit!

Over Mol & Vendeloo

Voor uw organisatie of instelling leveren wij het beste kwaliteitsbehang. Dit doen we volledig op maat. Mol & Vendeloo heeft al veel interessante projecten mogen uitvoeren. Neem gerust eens een kijkje op onze projectpage. Wij kunnen u ook helpen met totaaloplossingen en interieur concepten. Trek profijt uit de expertise van Mol & Vendeloo en bel vandaag nog voor een afspraak!

Neem contact met ons op!

Ik zoek een behanger bij Mol & Vendeloo! Wij sturen er een uw kant op. Uiteraard kunt u ook nog even contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. Dan helpen we u verder! Ook kunt u langskomen in onze showroom in Dordrecht. Graag vragen wij u hiervoor wel een afspraak te maken. Graag tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Ik zoek een behanger

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75