Interieuroplossingen

Bent u op zoek naar een bedrijf die interieuroplossingen kan aanbieden? Dan bent u bij Mol & Vendeloo op de juiste plek! Wij kunnen totaalconcepten en interieuroplossingen aanbieden voor uw organisatie, instelling of bedrijf, maar ook gewoon bij u thuis! We gaan graag samen met u in gesprek om al uw wensen aan te horen. Uiteraard kunnen we ook alles realiseren van behangwerk tot vloer- en wandbekleding. Mol & Vendeloo is uw partner!

Benieuwd naar hetgeen wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Interieuroplossingen bij Mol & Vendeloo

Naast interieuroplossingen zijn we gespecialiseerd in behangwerk. Als echt behangbedrijf werken we met ruim 35 man door heel Nederland om ervoor te zorgen dat uw wanden mooi bekleed zijn. Wij verzorgen alles van A tot Z. Hierbij behoort het machinaal en handmatig gladschuren van uw muren en/ of plafonds, het behang aanbrengen, het lijmen van de wanden, afkitten van naden en aanbrengen van een speciale coating. U bent verzekerd van een prachtig behangen muur dankzij onze echte vakmensen.

Onze diensten

Zoals we hierboven hebben benoemd zijn we gespcialiseerde behangers! In onze showroom hebben we een ruim aanbod aan verschillende soorten behang van Renovlies, glasweefsel, gladvlies tot aan posterbehang. Naast behang hebben we ook raambekleding en vloerbekleding. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden en ontvang advies op maat. Met vele jaren ervaring, talloze projecten en tientallen klanten, zetten wij ons iedere dag in voor uw project.

Heeft u nog vragen?

Wilt u nog iets weten over onze interieuroplossingen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt deze achterlaten in ons contactformulier of bellen naar 078 6171743. Eén van onze medewerkers zal dan z.s.m. contact opnemen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Maak vooraf gelieve wel een afspraak. Graag tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Interieuroplossingen

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75