Kantoor behang

Bent u een organisatie die kantoor behang nodig heeft? Bij Mol & Vendeloo helpen wij u graag verder! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan en al meerdere kantoorpanden, ziekenhuizen en hotels voorzien van behang. Wij zijn actief in heel Nederland en leveren de het beste kwaliteitsbehang, volledig op maat gemaakt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op dan helpen wij u verder!

Wij helpen u graag! | Kantoor behang

Mol & Vendeloo helpt u van A tot Z. We brengen niet alleen het juiste behang aan, maar schuren ook de muren glad voordat we gaan beginnen. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw wanden en naden uitstekend afgewerkt worden. We hebben al vele klanten in de zakelijke markt gehad. Onze klanten bestaan voornamelijk uit:

  • Ziekenhuizen
  • Aannemers
  • Woningcorporaties
  • Organisaties
  • Instellingen

Bekijk onze projectpagina voor een overzicht van eerdere projecten.

Over Mol & Vendeloo

Als een van de grootste behangersbedrijven in Nederland werken wij dagelijks vol passie om onze klanten tevreden te stellen met onze producten. U kunt bij ons terecht voor al uw behangwerk! Wij werken voornamelijk met Vescom vinyl, BN vinyl en glasweefsel behang. Daarnaast zijn wij ook in staat om uw vloerbedekking en raambekleding te verzorgen. Bij elke klus zetten wij ons 100% in, wat heeft geresulteerd in talloze projecten en tevreden klanten.

Bij ons ontvangt u hoogwaardig behang tegen een aantrekkelijk tarief. Tevens ontvangt u passend advies over de juiste behangsoorten.

Contact

Heeft u vragen over kantoor behang? Of wilt u een afspraak maken in onze showroom in Dordrecht? Dat kan! Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook kunnen wij u adviseren over welk soort behang voor uw ruimte geschikt is. Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend. U kunt ons vinden aan de Daltonstraat 30 in Dordrecht. Gelieve hier een afspraak te maken voor uw bezoek.

Graag tot ziens!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Kantoor behang

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75