Kwaliteitsbehang

Kwaliteitsbehang nodig voor het bekleden van uw wanden? Dan bent u bij Mol & Vendeloo op de juiste plek! Mol & Vendeloo is de behangspecialist van Nederland. Wij richten ons op het naadloos aanbrengen van o.a. renovlies, glasweefsel of XL fotoprint behang. Dit doen wij met veel liefde en plezier voor al onze klanten. In onze showroom in Dordrecht hebben we verschillende behangboeken beschikbaar met kwaliteitsbehang waarbij u iets kunt kiezen naar uw smaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Kwaliteitsbehang | Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

Wij hebben kwaliteitsbehang voor iedere smaak. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende behangsoorten die verkrijgbaar zijn in moderne prints, dynamische vlakken of met een natuurlijke structuur. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor posterprints? Zo kunt u uw eigen afbeelding op een muur laten drukken of ervoor kiezen om een van de posters, dessins of prints in onze showroom te kiezen. Het behang van Mol & Vendeloo is kwalitatief sterk en ideaal voor in bedrijfspanden, ziekenhuizen, instellingen of gewoon voor in huis. Vraag direct meer informatie op over de prijzen.

Over ons

Als één van de grootste behangbedrijven in Nederland helpen we u graag bij het behangen van uw wanden. Met ruim 35 vakkundige behangers zijn we actief door heel Nederland. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaalconcept en verzorgen alles van A tot Z. Van het gladschuren van uw muren/plafonds tot aan het aanbrengen van het behang en lijmen, afkitten en de finishing touch aan toe!

Wij helpen u graag verder!

U kunt uw vragen over ons kwaliteitsbehang achterlaten via ons contactformulier. Wij helpen u graag! Onze behangexperts staan u graag te woord in onze showroom in Dordrecht. Maak gelieve eerst een afspraak voor u langskomt.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Kwaliteitsbehang

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75