Professioneel behanger Dordrecht

Zoekt u naar een professioneel behanger in Dordrecht? Wij, van Mol & Vendeloo, helpen u graag verder! Wij zijn dé behangspecialist van Nederland en werken met ruim 35 mensen dagelijks aan verschillende projecten. Bij ons ontvangt u ten allen tijde hoogwaardig behang tegen een aantrekkelijk tarief. We letten niet op het aantal oppervlakten en zetten ons voor iedere klus 100 procent in. Met vele jaren ervaring, talloze projecten en tientallen klanten, zetten wij ons iedere dag in voor een grote diversiteit aan behangprojecten.

Wilt u meer weten over onze tarieven (voor uw betreffende oppervlakte)? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte aan om meer duidelijkheid te krijgen over het financiële plaatje.

Behangbedrijf in Dordrecht

Betaalbaar en uitmuntend behangwerk; dat staat bij ons voorop. Wij richten ons op het naadloos aanbrengen van o.a. renovlies, glasweefsel of XL fotoprint behang. We ontwikkelen totaalconcepten en interieuroplossingen in uw bedrijfspand of woning en zorgen ervoor dat de afwerking tot in de detail wordt uitgevoerd.

Onze deskundige medewerkers gaan professioneel en effectief te werk. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe gladde muur. Wij proberen tijdens onze projecten zo effectief mogelijk te werken, zodat u niet lang wordt gehinderd door ons werk. Doordat wij vaak met renovliesbehang werken (in plaats van bijvoorbeeld stuken) verloopt het project velen malen sneller en creëren wij hetzelfde professionele resultaat. Verder verkopen wij behangen van verschillende merken, waaronder het merk Eijffinger.

Kom in contact met Mol & Vendeloo!

Kunnen wij wat voor u betekenen in uw zoektocht naar een professioneel behanger in Dordrecht? Of heeft u nog algemene vragen voor ons? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op. Daarnaast kunt u ook onze eerdere projecten op de website bekijken. Tot ziens bij Mol & Vendeloo!

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Professioneel behanger Dordrecht

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75