Raambekleding Dordrecht

Bent u op zoek naar een showroom voor raambekleding Dordrecht? Dan bent u bij Mol & Vendeloo aan het juiste adres! Als professioneel behangbedrijf verkopen wij naast behang ook vloer- en raambekleding. Uiteraard kunnen wij dit professioneel voor u leggen. Onze medewerkers zijn actief door heel Nederland en gaan graag aan de slag! Goed om te weten is dat we ook interieuroplossingen en totaalconcepten kunnen ontwikkelen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Raambekleding Dordrecht | Mol & Vendeloo staat voor u klaar!

Bij Mol & Vendeloo zorgen we altijd voor een uitstekend resultaat. We zijn niet voor niets één van de grootste behangbedrijven in Nederland. Als behangspecialist kunt u bij ons terecht voor Renovlies, glasweefsel, gladvlies, en posterbehang. Tijdens het behangen zorgen we ervoor dat alles van A tot Z wordt verzorgd. Dit betekent dat wij uw wanden glad zullen schuren en het behang op een correcte manier zullen aanbrengen. De afwerking mag natuurlijk niet ontbreken. Trek profijt uit de expertise van Mol & Vendeloo en bel vandaag nog voor een afspraak!

Overige diensten

Naast raambekleding Dordrecht hebben we ook andere diensten. Zoals al eerder benoemd kunt u bij Mol & Vendeloo terecht voor interieuroplossingen en totaalconcepten. We gaan samen met u in gesprek om een beeld te krijgen van uw wensen. Aan de hand hiervan gaan we aan de slag! Mol & Vendeloo heeft al meerdere ontwerpen gemaakt voor o.a.  Ziekenhuizen, organisaties en instellingen. Bekijk gerust onze projecten pagina voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over raambekleding Dordrecht? Dan kunt u deze uiteraard stellen. Wij helpen u graag verder. Bel gerust met 078 6171743 of stuur ons een e-mail naar info@molenvendeloo.nl. U kunt onze showroom vinden aan de Daltonstraat 30 te Dordrecht. bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag, gelieve alleen op afspraak.

Afspraak maken in de Showroom

Ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen
Offerte aanvragen
Raambekleding Dordrecht

Kies voor Mol & Vendeloo

Klanttevredenheid: 85
Vakkundigheid: 82
Oplossingsgericht: 75